Kırşehir Belediyesi Bitki ve Ağaçları Artık Kurduğu Seralarda Üretiyor

YAŞAM 15.02.2021 - 20:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi Bitki ve Ağaçları Artık Kurduğu Seralarda Üretiyor

Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kurulan seralarda Belediye'nin gül, lavanta ve çalı bitki türlerinin çelikleme yöntemiyle üretimine başlandı.

Daha önce Kırşehir'de gerçekleştirilen peyzaj işleri için milyonlarca TL ödeyen Kırşehir Belediyesi artık kendi bitkisini kendi üretmeye başladı.Yapılan bu çalışmayla birlikte Kırşehir'in ihtiyacı olan bütün bitkilerin üretimi belediye tarafından oluşturulan seralarda gerçekleşecek.     ''BU İŞE CİDDİ DERECEDE KAYNAK AKTARILIYORDU''   Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde yapılan seralarda çelikleme üretimi çalışmalarını yerinde inceleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kurulan seralarımızda ihtiyaç duyduğumuz gül, lavanta gibi çiçeklerin ve çalı bitki türlerinin hepsinin üretimini çelikleme yöntemiyle gerçekleştiriyoruz. Bilindiği gibi bu işe ciddi derecede kaynak aktarılıyordu. Biz üretmenin ne kadar önemli olduğunun bilincinden hareketle kendi çiçeğimizi kendimiz üretiyoruz. Ürettiğimiz çiçeklerin şehrimizdeki park, cadde, refüj gibi alanlarına dikimi gerçekleştirilecek. Emeği geçen ekip arkadaşlarımızı kutluyorum, üreten bir Kırşehir’i hep birlikte inşa ediyoruz. ‘’ dedi.  
Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kurulan seralarda Belediye'nin gül, lavanta ve çalı bitki türlerinin çelikleme yöntemiyle üretimine başlandı.

Daha önce Kırşehir'de gerçekleştirilen peyzaj işleri için milyonlarca TL ödeyen Kırşehir Belediyesi artık kendi bitkisini kendi üretmeye başladı.Yapılan bu çalışmayla birlikte Kırşehir'in ihtiyacı olan bütün bitkilerin üretimi belediye tarafından oluşturulan seralarda gerçekleşecek.

 

 

''BU İŞE CİDDİ DERECEDE KAYNAK AKTARILIYORDU''

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde yapılan seralarda çelikleme üretimi çalışmalarını yerinde inceleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kurulan seralarımızda ihtiyaç duyduğumuz gül, lavanta gibi çiçeklerin ve çalı bitki türlerinin hepsinin üretimini çelikleme yöntemiyle gerçekleştiriyoruz. Bilindiği gibi bu işe ciddi derecede kaynak aktarılıyordu. Biz üretmenin ne kadar önemli olduğunun bilincinden hareketle kendi çiçeğimizi kendimiz üretiyoruz. Ürettiğimiz çiçeklerin şehrimizdeki park, cadde, refüj gibi alanlarına dikimi gerçekleştirilecek. Emeği geçen ekip arkadaşlarımızı kutluyorum, üreten bir Kırşehir’i hep birlikte inşa ediyoruz. ‘’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.