Kırşehir Belediye Tiyatrosu Büyük İlgi Görüyor

SANAT 01.02.2023 - 12:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediye Tiyatrosu Büyük İlgi Görüyor

Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun, 31 Ocak 2023 Salı günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde, Sait Sargın’ın yazıp yönettiği “Sıra Kimde?” adlı oyunu büyük ilgi gördü

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin kültür sanat alanında gelişimi noktasında birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, yaşamın bir parçası ve aynası olan Tiyatro oyunlarıyla da Kırşehirliler ile buluşturmaya devam ettiklerini söyledi. “Tiyatro yaşamın bir parçasıdır ve hayatı yansıtır ve değiştirir.” diyen Başkan Ekicioğlu, şunları ifade etti:    “Yaşamın içindeki acılar, sevinçler, kimi zaman güldüren, kimi zaman ise düşündüren olaylar, sanatçılar tarafından sahnede canlandırılır. İnsan kendini tiyatroda yeniden yaşar. Bir eğitim görevi üstlenen tiyatro, aynı zamanda düşünmemize de vesile olur. Biz, Kırşehir Belediyesi olarak gerek yetişkinler için gerekse de çocuklarımız için hiç ara vermeden tiyatro oyunlarını sahnelemeye devam ediyoruz.   Genel Sanat Yönetmenliğini Yavuz Tekin’in yaptığı Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından, 31 Ocak 2023 Salı Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde, Sait Sargın’ın yazıp yönettiği “Sıra Kimde?” adlı oyunun sahnelenmesinde tüm emeği geçenleri kutluyorum.”      
Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun, 31 Ocak 2023 Salı günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde, Sait Sargın’ın yazıp yönettiği “Sıra Kimde?” adlı oyunu büyük ilgi gördü

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin kültür sanat alanında gelişimi noktasında birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, yaşamın bir parçası ve aynası olan Tiyatro oyunlarıyla da Kırşehirliler ile buluşturmaya devam ettiklerini söyledi. “Tiyatro yaşamın bir parçasıdır ve hayatı yansıtır ve değiştirir.” diyen Başkan Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

 “Yaşamın içindeki acılar, sevinçler, kimi zaman güldüren, kimi zaman ise düşündüren olaylar, sanatçılar tarafından sahnede canlandırılır. İnsan kendini tiyatroda yeniden yaşar. Bir eğitim görevi üstlenen tiyatro, aynı zamanda düşünmemize de vesile olur. Biz, Kırşehir Belediyesi olarak gerek yetişkinler için gerekse de çocuklarımız için hiç ara vermeden tiyatro oyunlarını sahnelemeye devam ediyoruz.

 

Genel Sanat Yönetmenliğini Yavuz Tekin’in yaptığı Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından, 31 Ocak 2023 Salı Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde, Sait Sargın’ın yazıp yönettiği “Sıra Kimde?” adlı oyunun sahnelenmesinde tüm emeği geçenleri kutluyorum.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.