Kırşehir Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2019 - 20:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor

Her ayın ilk perşembesinde olağan olarak bir araya gelen Kırşehir Belediye Meclisi olağanüstü toplanma kararı aldı. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başkanlığında alınan karar gereği olağanüstü olarak toplanacak olan meclis ; Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde ve Fırat'ın doğusunda terör odaklarına yönelik başlattığı ''Barış Pınar Harekatına'' destek açıklamasında bulunacak. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Selahattin Ekicioğlu , ''Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleriyle ; Zaferleri ve geçmişi insanlık tarihi ile başlayan, her zaman zaferle beraber uygarlık nurlarını taşıyan kahraman Türk ordusu , Suriye'nin toprak bütünlüğünü de esas alarak terör odaklarına yönelik bir harekat başlatmıştır.Türkiye'nin sınır güvenliği gerekçesiyle yapılan bu harekata destek vermek amacıyla olağanüstü toplanma kararı aldık.'' ifadelerini kullandı.

Her ayın ilk perşembesinde olağan olarak bir araya gelen Kırşehir Belediye Meclisi olağanüstü toplanma kararı aldı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başkanlığında alınan karar gereği olağanüstü olarak toplanacak olan meclis ; Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde ve Fırat'ın doğusunda terör odaklarına yönelik başlattığı ''Barış Pınar Harekatına'' destek açıklamasında bulunacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Selahattin Ekicioğlu , ''Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleriyle ; Zaferleri ve geçmişi insanlık tarihi ile başlayan, her zaman zaferle beraber uygarlık nurlarını taşıyan kahraman Türk ordusu , Suriye'nin toprak bütünlüğünü de esas alarak terör odaklarına yönelik bir harekat başlatmıştır.Türkiye'nin sınır güvenliği gerekçesiyle yapılan bu harekata destek vermek amacıyla olağanüstü toplanma kararı aldık.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.