Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'ndan Heyecanlandıran Paylaşım

GÜNDEM 21.06.2022 - 16:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'ndan Heyecanlandıran Paylaşım

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Proje Hizmetleri ve ARGE'den sorumlu Metro Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gültekin'i ağırlayarak raylı sistem tramvay hattı ile ilgili fizibilite toplantısı yaptıklarını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Proje Hizmetleri ve ARGE'den sorumlu Metro Genel Müdür Yardımcısı ve beraberindeki heyet Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.Belediye Başkanı Ekicioğlu ziyarete ilişkin ''Hafif Raylı Sistem'' detayı verdi.     Kırşehir İçin Büyük Düşünüyoruz ; Çünkü Kırşehir tüm güzel şeyleri hak ediyor diyerek sözlerine başlayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ziyarete ilişkin fotoğrafları paylaşarak , ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent içi raylı sistemlerinin işletmeciliğini yapan Metro İstanbul'un Genel Müdür Yardımcısı (Proje Hizmetleri ve ARGE) Fatih Gültekin ile birlikte, çevre dostu elektrikli vagonlarla hizmet veren Raylı Sistem Tramvay Projesiyle ilgili bilgi alışverişinde bulunduk ve fizibilite çalışması yaptık.Metro İstanbul'un Genel Yardımcısı Fatih Gültekin ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum'' ifadelerine yer verdi. Ekicioğlu daha önce yaptığı açıklmada, uzun vadede fosil odaklı araçları devre dışı bırakacak Hafif Raylı Sistem Projesinin de çalışmalarına devam ettiklerini belirtmişti.        
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Proje Hizmetleri ve ARGE'den sorumlu Metro Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gültekin'i ağırlayarak raylı sistem tramvay hattı ile ilgili fizibilite toplantısı yaptıklarını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Proje Hizmetleri ve ARGE'den sorumlu Metro Genel Müdür Yardımcısı ve beraberindeki heyet Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.Belediye Başkanı Ekicioğlu ziyarete ilişkin ''Hafif Raylı Sistem'' detayı verdi.

 

 

Kırşehir İçin Büyük Düşünüyoruz ; Çünkü Kırşehir tüm güzel şeyleri hak ediyor diyerek sözlerine başlayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ziyarete ilişkin fotoğrafları paylaşarak , ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent içi raylı sistemlerinin işletmeciliğini yapan Metro İstanbul'un Genel Müdür Yardımcısı (Proje Hizmetleri ve ARGE) Fatih Gültekin ile birlikte, çevre dostu elektrikli vagonlarla hizmet veren Raylı Sistem Tramvay Projesiyle ilgili bilgi alışverişinde bulunduk ve fizibilite çalışması yaptık.Metro İstanbul'un Genel Yardımcısı Fatih Gültekin ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum'' ifadelerine yer verdi.

Ekicioğlu daha önce yaptığı açıklmada, uzun vadede fosil odaklı araçları devre dışı bırakacak Hafif Raylı Sistem Projesinin de çalışmalarına devam ettiklerini belirtmişti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.