Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'dan Emekçilere Müjde

GÜNDEM 21.10.2020 - 19:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'dan Emekçilere Müjde

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı işçilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.Masa başında oturan ile sahada gece gündüz çalışan arasında pozitif ayrımcılığıa gideceklerini belirten Ekicioğlu , işçilerin maaşlarının iyileştirilmesi ile ilgili sendika temsilcisi ile görüşmelerin devam etttiğini açıkladı.

Su, Kanal, Temizlik ve park bahçeler müdürlüğüne bağlı işçilerinin gerçekten zor bir görev sürdürdüğünü belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''Gecenin bir yarısı özellikle su patlağı, kanal tıkanması gibi gibi durumlarda gecenin bir yarısı da olsa görevinizi ifa etmeyi sürdürüyorsunuz.Bu konuyla ilgili sendika ile de görüşmemiz var , kendisi de aramızda zaten. Çalışan kişi ile çalışmayan arasında ayrımcılık yapacağız.Sendikaya önerimiz de bu.; büroda , masa başında oturan ile gecenin bir yarısı kalkıp işine koşarak giden personel arasında ayrımcılık yapacağız ve emeklerinin karşılıklarını vereceğiz.'' dedi.     Emeğin karşılığı asla para ile ölçülmez diyen Ekicioğlu sözlerini şöyle sürdürdü, '' Ama biz sahada çalışan işçilerimiz için pozitif ayrımcılık yapacağız ve maaşlarda iyileştirme yapmayı düşünüyoruz.Bu konu ile ilgili sendika temsilcimizle de görüşmelerimiz devam ediyor.İnşallah masadan anlaşarak kalkacağız.Bununla birlikte sizlerden de göreviniz en iyi şekilde yapmanızı bekliyoruz.Bizler Belediye yönetimi olarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştığımız gibi kamu kaynaklarını da tasarruflu bir şekilde en doğru şekilde ve doğru yerlerde harcamaya gayret ediyoruz.Sonuç olarak bizler de sizler de maaşlarımızı vatandaştan alıyoruz.''     ''BÜTÇEYİ BİLDİKLERİ İÇİN 3 AY MAAŞ ÖDER SONRA KAÇAR GİDER DEDİLER''   Belediyenin mali anlamda düzelme yolunda olguğunu ve bununla ilgili çalışmalarının da devam ettiğini belirten Ekicioğlu , '' Bu durumun hepiniz farkındasınız. Bize siyasi rakiplerimiz; '3 ay maaş öder sonra atar kaçar dediler. Demekki bütçeyi biliyorlarmış' biz ona rağmen bu duruma getirdik belediyeyi. Bize bu duruma nasıl geldiniz diye soruyorlar o da meslek sırrı. Bu sır ise işi, parayı ve personeli yönetmekten kaynaklı. Sağolsun personelimizde bizleri destekliyor. Bu sürece gelene kadar eksiklerimiz olmadı mı, elbette oldu. Sorunlardan sorun üretmedik. Yıllardır asgari ücretle çalışanlar var. Birden bire maaşları 2'ye katlayalım dersek belediyeyi batırırız." ifadelerini kullandı.    
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı işçilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.Masa başında oturan ile sahada gece gündüz çalışan arasında pozitif ayrımcılığıa gideceklerini belirten Ekicioğlu , işçilerin maaşlarının iyileştirilmesi ile ilgili sendika temsilcisi ile görüşmelerin devam etttiğini açıkladı.

Su, Kanal, Temizlik ve park bahçeler müdürlüğüne bağlı işçilerinin gerçekten zor bir görev sürdürdüğünü belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''Gecenin bir yarısı özellikle su patlağı, kanal tıkanması gibi gibi durumlarda gecenin bir yarısı da olsa görevinizi ifa etmeyi sürdürüyorsunuz.Bu konuyla ilgili sendika ile de görüşmemiz var , kendisi de aramızda zaten. Çalışan kişi ile çalışmayan arasında ayrımcılık yapacağız.Sendikaya önerimiz de bu.; büroda , masa başında oturan ile gecenin bir yarısı kalkıp işine koşarak giden personel arasında ayrımcılık yapacağız ve emeklerinin karşılıklarını vereceğiz.'' dedi.

 

 

Emeğin karşılığı asla para ile ölçülmez diyen Ekicioğlu sözlerini şöyle sürdürdü, '' Ama biz sahada çalışan işçilerimiz için pozitif ayrımcılık yapacağız ve maaşlarda iyileştirme yapmayı düşünüyoruz.Bu konu ile ilgili sendika temsilcimizle de görüşmelerimiz devam ediyor.İnşallah masadan anlaşarak kalkacağız.Bununla birlikte sizlerden de göreviniz en iyi şekilde yapmanızı bekliyoruz.Bizler Belediye yönetimi olarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştığımız gibi kamu kaynaklarını da tasarruflu bir şekilde en doğru şekilde ve doğru yerlerde harcamaya gayret ediyoruz.Sonuç olarak bizler de sizler de maaşlarımızı vatandaştan alıyoruz.''

 

 

''BÜTÇEYİ BİLDİKLERİ İÇİN 3 AY MAAŞ ÖDER SONRA KAÇAR GİDER DEDİLER''

 

Belediyenin mali anlamda düzelme yolunda olguğunu ve bununla ilgili çalışmalarının da devam ettiğini belirten Ekicioğlu , '' Bu durumun hepiniz farkındasınız. Bize siyasi rakiplerimiz; '3 ay maaş öder sonra atar kaçar dediler. Demekki bütçeyi biliyorlarmış' biz ona rağmen bu duruma getirdik belediyeyi. Bize bu duruma nasıl geldiniz diye soruyorlar o da meslek sırrı. Bu sır ise işi, parayı ve personeli yönetmekten kaynaklı. Sağolsun personelimizde bizleri destekliyor. Bu sürece gelene kadar eksiklerimiz olmadı mı, elbette oldu. Sorunlardan sorun üretmedik. Yıllardır asgari ücretle çalışanlar var. Birden bire maaşları 2'ye katlayalım dersek belediyeyi batırırız." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.