Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu Yeni Hal Binası İçin Esnaflarla Bir Araya Geldi

GÜNDEM 10.02.2021 - 04:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu Yeni Hal Binası İçin Esnaflarla Bir Araya Geldi

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yapacakları yeni hal binası ile ilgili Pazarcı esnafı ve üreticiler ile bir araya gelerek istişarede bulundu.Esnaflar yeni projeye tam puan verdi.

Mevcut hal binasının ihtiyca cevap vermemesi üzerine harekete geçen Kırşehir Belediyesi 26 dönümlük arazi üzerine yeni bir hal binası yapılmasını kararlaştırdı.Gerekli çalışmları yapılan ve ön projesi hazırlanan yeni hal binası için Pazar esnafı ve üreticiler ile bir araya gelindi.Yapılan istişare toplantısında Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yeni hal binası ile ilgili esnaflara bilgi verdi.Esnaflar ise yeni hal binası projesine tam destek verdi.   KIRŞEHİR'İ ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ   Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu toplantıya ve projeye ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak ,'' Söz verdiğimiz gibi..! Projelerimiz içerisinde yer alan ve kendi öz kaynaklarımızla yapımını gerçekleştireceğimiz Yeni Hal Binası ile ilgili pazarcı esnafımız ile birlikte toplantı gerçekleştirerek görüş alış-verişinde bulunduk. Bu kenti ortak akılla yönetiyoruz.'' dedi.  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yapacakları yeni hal binası ile ilgili Pazarcı esnafı ve üreticiler ile bir araya gelerek istişarede bulundu.Esnaflar yeni projeye tam puan verdi.

Mevcut hal binasının ihtiyca cevap vermemesi üzerine harekete geçen Kırşehir Belediyesi 26 dönümlük arazi üzerine yeni bir hal binası yapılmasını kararlaştırdı.Gerekli çalışmları yapılan ve ön projesi hazırlanan yeni hal binası için Pazar esnafı ve üreticiler ile bir araya gelindi.Yapılan istişare toplantısında Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yeni hal binası ile ilgili esnaflara bilgi verdi.Esnaflar ise yeni hal binası projesine tam destek verdi.

 

KIRŞEHİR'İ ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu toplantıya ve projeye ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak ,'' Söz verdiğimiz gibi..! Projelerimiz içerisinde yer alan ve kendi öz kaynaklarımızla yapımını gerçekleştireceğimiz Yeni Hal Binası ile ilgili pazarcı esnafımız ile birlikte toplantı gerçekleştirerek görüş alış-verişinde bulunduk. Bu kenti ortak akılla yönetiyoruz.'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.