Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, Niğde'de İlgiyle Karşılandı

SİYASET 23.08.2022 - 15:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, Niğde'de İlgiyle Karşılandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Niğde'de gerçekleşen grup toplantısın katılan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu büyük ilgiyle karşılandı.

Niğde'de yapılacak grup toplantısı için Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte Niğde'de bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu sosyal medyadan ve haberlerden takip ettiğini belirten Niğdeli bir vatandaş, ''Niğde Belediye Başkanı ile henüz yolda karşılaşmadım ama Ekicioğlu'nu görünce de şaşırmadım.Halkla iç içe bir başkan.Allah yolunu açık etsin'' ifadelerini kullandı.     Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu karşılarında gören diğer vatandaşlar da ''Niğde'ye hoşgeldiniz'' diyerek Başkan Ekicioğlu ile fotoğraf çektirdi.     CHP Kırşehir heyeti daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu Genel Kurula katıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Niğde'de gerçekleşen grup toplantısın katılan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu büyük ilgiyle karşılandı.

Niğde'de yapılacak grup toplantısı için Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte Niğde'de bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, vatandaşların ilgisiyle karşılandı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu sosyal medyadan ve haberlerden takip ettiğini belirten Niğdeli bir vatandaş, ''Niğde Belediye Başkanı ile henüz yolda karşılaşmadım ama Ekicioğlu'nu görünce de şaşırmadım.Halkla iç içe bir başkan.Allah yolunu açık etsin'' ifadelerini kullandı.

 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu karşılarında gören diğer vatandaşlar da ''Niğde'ye hoşgeldiniz'' diyerek Başkan Ekicioğlu ile fotoğraf çektirdi.

 

 

CHP Kırşehir heyeti daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu Genel Kurula katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.