Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısına Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Engeli

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2020 - 17:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısına Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Engeli

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AKP'den CHP'ye geçen Kırşehir Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevine getirilen ve başarılı işlere imza atan akademisyen Başar Altuntaş , Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde yapılan ''Kurumlar arası geçici görevlendirme'' yönetmeliğindeki değişiklik nedeniyle eski görev yeri olan Ahi Evran Üniversitesi'ne dönmek zorunda kaldı.Altuntaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada , ''Her ne kadar bu yönetmelik çıkartılarak yapacağımız işlere ket vurulmaya çalışılsa da dışarıdan da olsa yürütülmekte olan çalışmalara, projelere desteğim sınırsız olarak devam edecektir.'' açıklamasında bulundu. ''İŞTE BAŞAR ALTUNTAŞ'IN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPTIĞI O AÇIKLAMA'' Değerli arkadaşlarım, büyüklerim ve küçüklerim.. Cumhurbaşkanı tarafından yürütülen ve 29 Şubat 2020 tarihli resmî gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Kurumlar Arası Geçici Görevlendirme Yönetmeliğinde yapılan değişiklik neticesinde maalesef Belediyedeki görevim bugün itibariyle sonlanmıştır. Bundan sonrasında üniversitede ki görevime devam edeceğim. Her ne kadar bu yönetmeliği çıkartılarak yapacağımız işlere ket vurulmaya çalışılsa da dışarıdan da olsa yürütülmekte olan çalışmalara, projelere desteğim sınırsız olarak devam edecektir. Herşey güzel bir Kırşehir için...mücadelemiz artarak devam edecektir. Çünkü koltukların, ünvanların bizler için hiç bir önemi yok. Bir gider bin oluruz. Herkese sevgiler, saygılar. Ben buralardayım. Değerli arkadaşlarım, büyüklerim ve küçüklerim.. Cumhurbaşkanı tarafından yürütülen ve 29 Şubat 2020 tarihli resmî...Başar Altuntaş paylaştı: 18 Mart 2020 Çarşamba

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AKP'den CHP'ye geçen Kırşehir Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevine getirilen ve başarılı işlere imza atan akademisyen Başar Altuntaş , Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde yapılan ''Kurumlar arası geçici görevlendirme'' yönetmeliğindeki değişiklik nedeniyle eski görev yeri olan Ahi Evran Üniversitesi'ne dönmek zorunda kaldı.Altuntaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada , ''Her ne kadar bu yönetmelik çıkartılarak yapacağımız işlere ket vurulmaya çalışılsa da dışarıdan da olsa yürütülmekte olan çalışmalara, projelere desteğim sınırsız olarak devam edecektir.'' açıklamasında bulundu.

''İŞTE BAŞAR ALTUNTAŞ'IN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPTIĞI O AÇIKLAMA''

Değerli arkadaşlarım, büyüklerim ve küçüklerim.. Cumhurbaşkanı tarafından yürütülen ve 29 Şubat 2020 tarihli resmî gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Kurumlar Arası Geçici Görevlendirme Yönetmeliğinde yapılan değişiklik neticesinde maalesef Belediyedeki görevim bugün itibariyle sonlanmıştır. Bundan sonrasında üniversitede ki görevime devam edeceğim. Her ne kadar bu yönetmeliği çıkartılarak yapacağımız işlere ket vurulmaya çalışılsa da dışarıdan da olsa yürütülmekte olan çalışmalara, projelere desteğim sınırsız olarak devam edecektir. Herşey güzel bir Kırşehir için...mücadelemiz artarak devam edecektir. Çünkü koltukların, ünvanların bizler için hiç bir önemi yok. Bir gider bin oluruz. Herkese sevgiler, saygılar. Ben buralardayım.

Değerli arkadaşlarım, büyüklerim ve küçüklerim.. Cumhurbaşkanı tarafından yürütülen ve 29 Şubat 2020 tarihli resmî...

Başar Altuntaş paylaştı: 18 Mart 2020 Çarşamba
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.