Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal , ''Sözlerim Yerine Gelmezse Maaşımı İade Edeceğim''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2019 - 11:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal , ''Sözlerim Yerine Gelmezse Maaşımı İade Edeceğim''

MHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Onur Köksal ,''vereceğim sözler için noterde taahhüt imzalayacağım.'' açıklamasında bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal, ''Çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayacağım.Ben Kırşehir'e 20 bin istihdam ve 40 proje sözüyle geliyorum.Bu projeleri hazırlarken yurt içi ve yurt dışında gereken çalışmalarımızı yaptık.Bu alanda uzman akademisyenlerle birlikte çalıştık.İlerleyen zamanlarda da kendilerini Kırşehir'de göreceksiniz zaten.Kırşehir'e üretim ve istihdam sağlayacak projeler hazırladık. SÖZÜ YERE DÜŞENİN ŞEREFİ YERE DÜŞERGüçlü sanayi Zengin Kırşehir demektir. Sözü yere düşenin Şerefi yere düşer. Noterden taahhüt imzalayacağım ; Eğer verdiğim sözleri yerine getirmezsem aldığım bütün maaşı iade edeceğim.1 Nisan'da göreve başladığımda ilk etapta mal varlığı mı açıklayacağım.Sonraki yerel seçimlerde mal varlığımı yeniden açıklayacağım.Kırşehir'in ne hakkını yerim ne de yediririm.Belediye çalışanlarımıza buradan sesleniyorum ; benim partili ayrımım kesinlikle yok. Şirin Kırşehir’imizi hep birlikte yöneteceğiz. ''

MHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Onur Köksal ,''vereceğim sözler için noterde taahhüt imzalayacağım.'' açıklamasında bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal, ''Çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayacağım.Ben Kırşehir'e 20 bin istihdam ve 40 proje sözüyle geliyorum.Bu projeleri hazırlarken yurt içi ve yurt dışında gereken çalışmalarımızı yaptık.Bu alanda uzman akademisyenlerle birlikte çalıştık.İlerleyen zamanlarda da kendilerini Kırşehir'de göreceksiniz zaten.Kırşehir'e üretim ve istihdam sağlayacak projeler hazırladık.

SÖZÜ YERE DÜŞENİN ŞEREFİ YERE DÜŞER
Güçlü sanayi Zengin Kırşehir demektir. Sözü yere düşenin Şerefi yere düşer. Noterden taahhüt imzalayacağım ; Eğer verdiğim sözleri yerine getirmezsem aldığım bütün maaşı iade edeceğim.1 Nisan'da göreve başladığımda ilk etapta mal varlığı mı açıklayacağım.Sonraki yerel seçimlerde mal varlığımı yeniden açıklayacağım.Kırşehir'in ne hakkını yerim ne de yediririm.Belediye çalışanlarımıza buradan sesleniyorum ; benim partili ayrımım kesinlikle yok. Şirin Kırşehir’imizi hep birlikte yöneteceğiz. ''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.