Kırşehir, Başkan Arif Ekici'yi Görmek İstiyor !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2016 - 15:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir, Başkan Arif Ekici'yi Görmek İstiyor !

Ak Partilisi ile , MHP'lisi ile, CHP'lisi ile tüm Kırşehir demokrasiye sahip çıkmak için meydanlarda iken, herkesin aklında şu soru var ; MHP İl Başkanı Arif Ekici Nerede ?   Kırşehir'de ki demokrasi nöbetinin bugün on üçüncüsü tutulacak.Ak Partililer, MHP'liler, CHP 'liler 15 temmuzdan bu yana dek darbeci hainlere pabuç bırakmamak ve darbeye tepki göstermek için Cacabey Meydanında nöbet tutuyor.MHP İl Başkanı Arif Ekici hariç tüm parti liderleri bu birlik ve beraberlik buluşmasında vatandaşların yanında oluyor.MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bile söz konusu vatan meselesi olduğu için asla gitmem dediği Beştepe'ye gittiği bu zamanda, MHP İl Başkanı Arif Ekici'nin de bu demokrasi buluşmasına icabet etmesi meydanlardaki ülkücülere de bir destek niteliği taşıyacaktır. Tüm çağrılara rağmen ''Pancar Tarlasındayım Gelemem'' dediği iddia edilen MHP İl Başkanı Arif Ekici'ye sadece ülkücülerin değil birlik beraberlik duygusunun üst düzeyde olduğu bu günlerde bütün Kırşehirlilerin ihtiyacı var.
Ak Partilisi ile , MHP'lisi ile, CHP'lisi ile tüm Kırşehir demokrasiye sahip çıkmak için meydanlarda iken, herkesin aklında şu soru var ; MHP İl Başkanı Arif Ekici Nerede ?

  Kırşehir'de ki demokrasi nöbetinin bugün on üçüncüsü tutulacak.Ak Partililer, MHP'liler, CHP 'liler 15 temmuzdan bu yana dek darbeci hainlere pabuç bırakmamak ve darbeye tepki göstermek için Cacabey Meydanında nöbet tutuyor.MHP İl Başkanı Arif Ekici hariç tüm parti liderleri bu birlik ve beraberlik buluşmasında vatandaşların yanında oluyor.MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bile söz konusu vatan meselesi olduğu için asla gitmem dediği Beştepe'ye gittiği bu zamanda, MHP İl Başkanı Arif Ekici'nin de bu demokrasi buluşmasına icabet etmesi meydanlardaki ülkücülere de bir destek niteliği taşıyacaktır. Tüm çağrılara rağmen ''Pancar Tarlasındayım Gelemem'' dediği iddia edilen MHP İl Başkanı Arif Ekici'ye sadece ülkücülerin değil birlik beraberlik duygusunun üst düzeyde olduğu bu günlerde bütün Kırşehirlilerin ihtiyacı var.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.