Kırşehir , Bartın'ı Elinden Kaçırdı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2018 - 16:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir , Bartın'ı Elinden Kaçırdı

Kırşehir Belediyespor , 3. lig için mücadele verdiği Bölgesel Amatör Lig 6. grupta evinde ağırladığı Bartınspor ile 90+5'te yediği golle 1-1 berabere kaldı.Maç sonunda Kırşehir Belediyespor kalecisine ve hakame büyük tepki vardı. Maçın ilk yarısında atak olan takım Kırşehir Belediyespor üst üste yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.Maçın ilk yarısında yeşil beyazlıların 2 topu direkten döndü.Bu dakikalarda maçın hakemi Serkan Eryılmaz'ın kararları büyük tartışma yarattı.Bartınsporlu futbolcuların üst üste yaptığı sert faullere sarı kart vermekle yetinen hakeme tribünler büyük tepki gösterdi. Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf Kırşehir Belediyespor oldu.Yeşil beyazlıların 1 topu direkten döndü.Maçın 73. dakikasında ataklarını iyice sıklaştıran Kırşehir Belediyespor Abdul Razzak Omar'ın attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı.Bu dakikadan sonra savunma ağırlıklı bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar maçın uzatma dakikalarında yıkıldı.Maç için 5 dakikalık uzatma verilmesi de tepkilerin artmasına neden oldu.90+5'te Kırşehir Belediyespor kalecisi  Seyfettin'in de büyük hatasıyla Bartınspor durumu eşitledi.Kalecinin biraz ileride olduğunu göre Bartınsporlu futbolcu Ramazan Taş aşırtma golle Kırşehir Belediyespor'u ve taraftarı yıktı. Bu beraberlikle her iki takımda puanlarını 29'a yükseltti.Lig yarışının bir diğer önemli maçında ise Anadolu Kırıkkalespor , Karadeniz Ereğlispor deplasmanında 4-0 yenildi.Bu skorla puanını 30'a yükselten Karadeniz Ereğlispor 1. sıraya yerleşti. LİGDE DİĞER KARŞILAŞMALAR VE PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE OLUŞTU
Kırşehir Belediyespor , 3. lig için mücadele verdiği Bölgesel Amatör Lig 6. grupta evinde ağırladığı Bartınspor ile 90+5'te yediği golle 1-1 berabere kaldı.Maç sonunda Kırşehir Belediyespor kalecisine ve hakame büyük tepki vardı.

Maçın ilk yarısında atak olan takım Kırşehir Belediyespor üst üste yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.Maçın ilk yarısında yeşil beyazlıların 2 topu direkten döndü.Bu dakikalarda maçın hakemi Serkan Eryılmaz'ın kararları büyük tartışma yarattı.Bartınsporlu futbolcuların üst üste yaptığı sert faullere sarı kart vermekle yetinen hakeme tribünler büyük tepki gösterdi.

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf Kırşehir Belediyespor oldu.Yeşil beyazlıların 1 topu direkten döndü.Maçın 73. dakikasında ataklarını iyice sıklaştıran Kırşehir Belediyespor Abdul Razzak Omar'ın attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı.Bu dakikadan sonra savunma ağırlıklı bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar maçın uzatma dakikalarında yıkıldı.Maç için 5 dakikalık uzatma verilmesi de tepkilerin artmasına neden oldu.90+5'te Kırşehir Belediyespor kalecisi  Seyfettin'in de büyük hatasıyla Bartınspor durumu eşitledi.Kalecinin biraz ileride olduğunu göre Bartınsporlu futbolcu Ramazan Taş aşırtma golle Kırşehir Belediyespor'u ve taraftarı yıktı.

Bu beraberlikle her iki takımda puanlarını 29'a yükseltti.Lig yarışının bir diğer önemli maçında ise Anadolu Kırıkkalespor , Karadeniz Ereğlispor deplasmanında 4-0 yenildi.Bu skorla puanını 30'a yükselten Karadeniz Ereğlispor 1. sıraya yerleşti. LİGDE DİĞER KARŞILAŞMALAR VE PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE OLUŞTU
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.