Kırşehir Barosu'nun Yeni Başkanı Onur Çanta Oldu

YAŞAM 09.10.2021 - 20:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Barosu'nun Yeni Başkanı Onur Çanta Oldu

Kırşehir Barosu Yeni Başkanı Genel Kurula tek liste olarak giren Avukat Onur Çanta oldu.

4 dönem boyunca başkanlık yapan Mehtap Karaburçak Tuzcu'nun aday olmadığı Genel Kurula tek liste olarak giren Avukat Onur Çanta Kırşehir Baraso'nun yeni Başkanı Seçildi. Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonunda düzenlenen seçimlerin Divan Başkanlığını Avukat Mehmet Gündüz yaptı. Çanta, genel kurulda yaptığı açıklamasında, genel kurulun pandemi nedeniyle ertelendiğini, genel kurul öncesinde de adaylık süreci için meslektaşları ile birebir görüşmeler yaptığını aktardı. Birliktelik mesajı veren Çanta; "Tespit ettiğim sorunlarımızı çözmek için hep birlikte çalışmalar yürüteceğiz. Başkanımız ve bizden öncekiler de gerekli çalışmalarda bulundu. Bizler üzerine ne koyabileceğimiz hususunda çalışmalar yapacağız. Amacım, çoğulcu ve katılımcı bir anlayışla baromuz ve meslektaşlarımıza gereğince hizmette bulunabilmektir" dedi. Kırşehir Barosu'na kayıtlı 209 avukatın oy kullandığı seçimlerde, yapılan oylama sonrası yeni yönetim de belirlendi. İşte Başkan Onur Çanta'nın Yeni Yönetimi : Yönetim:  Şahin Dağıstan Ümit Tosun Emre Eren Barış Var  Murat Dalgalı Banu Köksal Veyisoğlu Kayhan Kurt Cansu Yılmaz Üst Kurul delege: Ahmet Emin Güneş Yücel Yılmaz Mehtap  Tuzcu
Kırşehir Barosu Yeni Başkanı Genel Kurula tek liste olarak giren Avukat Onur Çanta oldu.

4 dönem boyunca başkanlık yapan Mehtap Karaburçak Tuzcu'nun aday olmadığı Genel Kurula tek liste olarak giren Avukat Onur Çanta Kırşehir Baraso'nun yeni Başkanı Seçildi.

Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonunda düzenlenen seçimlerin Divan Başkanlığını Avukat Mehmet Gündüz yaptı. Çanta, genel kurulda yaptığı açıklamasında, genel kurulun pandemi nedeniyle ertelendiğini, genel kurul öncesinde de adaylık süreci için meslektaşları ile birebir görüşmeler yaptığını aktardı. Birliktelik mesajı veren Çanta; "Tespit ettiğim sorunlarımızı çözmek için hep birlikte çalışmalar yürüteceğiz. Başkanımız ve bizden öncekiler de gerekli çalışmalarda bulundu. Bizler üzerine ne koyabileceğimiz hususunda çalışmalar yapacağız. Amacım, çoğulcu ve katılımcı bir anlayışla baromuz ve meslektaşlarımıza gereğince hizmette bulunabilmektir" dedi. Kırşehir Barosu'na kayıtlı 209 avukatın oy kullandığı seçimlerde, yapılan oylama sonrası yeni yönetim de belirlendi.

İşte Başkan Onur Çanta'nın Yeni Yönetimi :

Yönetim: 
Şahin Dağıstan
Ümit Tosun
Emre Eren
Barış Var 
Murat Dalgalı
Banu Köksal Veyisoğlu
Kayhan Kurt
Cansu Yılmaz

Üst Kurul delege:
Ahmet Emin Güneş
Yücel Yılmaz
Mehtap  Tuzcu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.