Kırşehir Atasını Anıyor !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2016 - 10:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Atasını Anıyor !

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yılında ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de düzenlenen programlarla anıldı. Ulu Önderin aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde düzenlenen ilk program, saat 09.00’da Anıt Meydanında çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saat 09.05’te yapılan 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından bayrağımız göndere çekilip yarıya indirildi. Vali Necati Şentürk, Garnizon Komutanı J. Alb. Hüseyin Altuntaş, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, protokol üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Çelenk Sunma Töreninin ardından Kültür Merkezinde, Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Özüçetin tarafından sunulan “Kurtuluş ve Kurtuluşta Milletvekili Gözüyle Gazi Mustafa Kemal Paşa" adlı konferansa geçildi. Atatürk’ü Anma Programı, öğrencilerin katılacağı Anıtkabir gezisi, okullarda “Atatürk” konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları ile beraber çeşitli kültürel etkinliklerle devam edecek. NEŞET ERTAŞ GÜZEL SANATLAR LİSESİ'NDEN  KENDİNE HAS ANMA TÖRENİ Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma töreni düzenledi.Törende okulun müzik bölümü öğrencileri Atatürk'ün sevdiği parçaları seslendirdi.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yılında ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de düzenlenen programlarla anıldı.

Ulu Önderin aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde düzenlenen ilk program, saat 09.00’da Anıt Meydanında çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saat 09.05’te yapılan 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından bayrağımız göndere çekilip yarıya indirildi. Vali Necati Şentürk, Garnizon Komutanı J. Alb. Hüseyin Altuntaş, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, protokol üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Çelenk Sunma Töreninin ardından Kültür Merkezinde, Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Özüçetin tarafından sunulan “Kurtuluş ve Kurtuluşta Milletvekili Gözüyle Gazi Mustafa Kemal Paşa" adlı konferansa geçildi.

Atatürk’ü Anma Programı, öğrencilerin katılacağı Anıtkabir gezisi, okullarda “Atatürk” konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları ile beraber çeşitli kültürel etkinliklerle devam edecek. NEŞET ERTAŞ GÜZEL SANATLAR LİSESİ'NDEN  KENDİNE HAS ANMA TÖRENİ

Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma töreni düzenledi.Törende okulun müzik bölümü öğrencileri Atatürk'ün sevdiği parçaları seslendirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.