Kırşehir AKP Gençlik Kolları Başkanı Paylaştığı Çöp Görüntülerine Bin Pişman Oldu

GÜNDEM 27.02.2021 - 19:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir AKP Gençlik Kolları Başkanı Paylaştığı Çöp Görüntülerine Bin Pişman Oldu

Kırşehir'in AKP'li Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş sosyal medya hesabından paylaştığı çöplerin , Yaşar Bahçeci'nin ihale verdiği Özbek İnşaat'a ait olduğu ve Kırşehir Belediyesi'nin şantiyede bulunan çöp ile ilgili ihtarda bulunduğu ortaya çıktı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş Ahi Evran Külliyesi şantiyesinde inşaat firmasına ait çöpü görüntüleyerek sosyal medya hesabından paylaştı.Akkuş paylaşımında , ''Bir kere de şaşırt be Kırşehir Belediyesi'' yazarak #CHPçöptür etiketini ekledi.İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış ise sosyal medya hesabından söz konusu çöplerin Yaşar Bahçeci döneminde ihale verilen inşaat firmasın ait olduğunu belirterek Kırşehir Belediyesi'nin söz konusu firmaya çöpleri kaldırması konusunda yapılan ihtarnameyi paylaştı.       Zafer Satılmış söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı ;  ''Sayın Akp Gençlik kolları başkanı cahil olduğunuz kadar küstah olduğunuzu geçtiğimiz günlerde bir büyüğünüze yer vermeyerek Tüm Kırşehir’e göstermiştiniz. Biz tam bu kadar derken bizleri tekrar şaşırttınız. Şimdi sayın burnu laf dağında Akp Gençlik kolları başkanı sosyal medya da resmini paylaştığınız yer hani şu Kırşehir’i 467 milyon Borç batağında bırakıp giden eskimiş ama tekrar canlandırmaya çalıştığınız Yaşar Bahçeci’nin şaibeli bir ihale yöntemi ile iş verdiği bir inşaat şirketinin çöpleri. Bizler istişaresine dahi davet edilmediğimiz kendinizin çalıp kendinizin oynadığı İl koordinasyon toplantısını yaptığınız gün rutin kontrollerimiz esnasında tespit edip tutanak tutmak suretiyle ihtarname verdiğimiz ilgili firmanın evrakını ek’te sizin gözünüze nezdinizde Kırşehir Halkına saygılarımızla sunarız. Bakın Sayın Akkuş sizler ve sizin sahipleriniz kirli siyaseti seviyor ve bundan besleniyor olabilirsiniz fakat Kırşehir’in bağrına bastığı Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu ve değerli çalışanları siyaset uğruna değil memleket sevdamız ile çalışıyoruz. Aslında yer vermediğiniz abilerinizden biraz feyz almış olsanız bizlere telefon ile ulaşır durumun doğruluğunu öğrenir ve her zaman olduğu gibi gayri meşru işlerde olduğu gibi rezil olmazdınız. Başta sizi ve dahil olduğunuz siyasi partide aynı tiynetinizde hareket ettiğiniz insanları bir kez daha uyarıyorum kirli siyasetinize bizleri lütfen bulaştırmayın. Bizler Türkiye genelinde emsaline az rastlanır bir borç ile adeta talan edilmiş enkaz vaziyetinde ki bir Belediyeyi bütçesi ile düze çıkarmış hizmetleri ile ayakta tutan insanlarız. En azından sizlerin hatalarını düzelttiğimiz için bizlere saygı duymanız gerektiğine inanıyorum.'' İşte Mehmet Akkuş'un Yaptığı O Paylaşım ;  
Kırşehir'in AKP'li Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş sosyal medya hesabından paylaştığı çöplerin , Yaşar Bahçeci'nin ihale verdiği Özbek İnşaat'a ait olduğu ve Kırşehir Belediyesi'nin şantiyede bulunan çöp ile ilgili ihtarda bulunduğu ortaya çıktı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş Ahi Evran Külliyesi şantiyesinde inşaat firmasına ait çöpü görüntüleyerek sosyal medya hesabından paylaştı.Akkuş paylaşımında , ''Bir kere de şaşırt be Kırşehir Belediyesi'' yazarak #CHPçöptür etiketini ekledi.İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış ise sosyal medya hesabından söz konusu çöplerin Yaşar Bahçeci döneminde ihale verilen inşaat firmasın ait olduğunu belirterek Kırşehir Belediyesi'nin söz konusu firmaya çöpleri kaldırması konusunda yapılan ihtarnameyi paylaştı.

 

 

 

Zafer Satılmış söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı ; 

''Sayın Akp Gençlik kolları başkanı cahil olduğunuz kadar küstah olduğunuzu geçtiğimiz günlerde bir büyüğünüze yer vermeyerek Tüm Kırşehir’e göstermiştiniz. Biz tam bu kadar derken bizleri tekrar şaşırttınız. Şimdi sayın burnu laf dağında Akp Gençlik kolları başkanı sosyal medya da resmini paylaştığınız yer hani şu Kırşehir’i 467 milyon Borç batağında bırakıp giden eskimiş ama tekrar canlandırmaya çalıştığınız Yaşar Bahçeci’nin şaibeli bir ihale yöntemi ile iş verdiği bir inşaat şirketinin çöpleri. Bizler istişaresine dahi davet edilmediğimiz kendinizin çalıp kendinizin oynadığı İl koordinasyon toplantısını yaptığınız gün rutin kontrollerimiz esnasında tespit edip tutanak tutmak suretiyle ihtarname verdiğimiz ilgili firmanın evrakını ek’te sizin gözünüze nezdinizde Kırşehir Halkına saygılarımızla sunarız. Bakın Sayın Akkuş sizler ve sizin sahipleriniz kirli siyaseti seviyor ve bundan besleniyor olabilirsiniz fakat Kırşehir’in bağrına bastığı Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu ve değerli çalışanları siyaset uğruna değil memleket sevdamız ile çalışıyoruz. Aslında yer vermediğiniz abilerinizden biraz feyz almış olsanız bizlere telefon ile ulaşır durumun doğruluğunu öğrenir ve her zaman olduğu gibi gayri meşru işlerde olduğu gibi rezil olmazdınız. Başta sizi ve dahil olduğunuz siyasi partide aynı tiynetinizde hareket ettiğiniz insanları bir kez daha uyarıyorum kirli siyasetinize bizleri lütfen bulaştırmayın. Bizler Türkiye genelinde emsaline az rastlanır bir borç ile adeta talan edilmiş enkaz vaziyetinde ki bir Belediyeyi bütçesi ile düze çıkarmış hizmetleri ile ayakta tutan insanlarız. En azından sizlerin hatalarını düzelttiğimiz için bizlere saygı duymanız gerektiğine inanıyorum.''

İşte Mehmet Akkuş'un Yaptığı O Paylaşım ;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.