Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı İçin Süpriz İsim

SİYASET 26.11.2020 - 10:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı İçin Süpriz İsim

Kırşehir AK Parti Yeni İl Başkanının atanmasına günler kala sürpriz bir isim ortaya çıktı.

AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından İl Başkanlığı için sıkı bir rekabet başlamıştı.Geçtiğimiz hafta Kırşehir'e gelen koordinatörlerin yaptığı temayül ve daha sonra saha çalışmalarına rağmen bazı koordinatörlerin Milletvekili Mustafa Kendirli ve Yaşar Bahçeci ile birebir görüşmesinden rahatsız olan adaylar durumu genel merkeze bildirerek söz konusu temayülün iptal edilmesini talep ettiler.Genel merkez ise yapılan itiraz üzerine atamayı durdurarak hafta başında Kırşehir'e yeni bir ekip gönderdi.   SÜPRİZ İSİM !   30 adayın  başvuru yaptığı Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı için  Avukat Ahmet Emin Güneş'in ismi AK Parti Genel Merkezinde konuşulmaya başlandı.Avukat Ahmet Emin Güneş daha önce İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yapan Şaban Güneş'in de yeğeni olarak biliniyor.Adaylık yarışında çok göz önünde olmayan Ahmet Emin Güneş aynı zamanda Kırşehir'in önde gelen  ailelerinden Çağlayanlar'ın da damadı.  
Kırşehir AK Parti Yeni İl Başkanının atanmasına günler kala sürpriz bir isim ortaya çıktı.

AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından İl Başkanlığı için sıkı bir rekabet başlamıştı.Geçtiğimiz hafta Kırşehir'e gelen koordinatörlerin yaptığı temayül ve daha sonra saha çalışmalarına rağmen bazı koordinatörlerin Milletvekili Mustafa Kendirli ve Yaşar Bahçeci ile birebir görüşmesinden rahatsız olan adaylar durumu genel merkeze bildirerek söz konusu temayülün iptal edilmesini talep ettiler.Genel merkez ise yapılan itiraz üzerine atamayı durdurarak hafta başında Kırşehir'e yeni bir ekip gönderdi.

 

SÜPRİZ İSİM !

 

30 adayın  başvuru yaptığı Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı için  Avukat Ahmet Emin Güneş'in ismi AK Parti Genel Merkezinde konuşulmaya başlandı.Avukat Ahmet Emin Güneş daha önce İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yapan Şaban Güneş'in de yeğeni olarak biliniyor.Adaylık yarışında çok göz önünde olmayan Ahmet Emin Güneş aynı zamanda Kırşehir'in önde gelen  ailelerinden Çağlayanlar'ın da damadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.