Kırşehir AK Parti'den Birlik Mesajı

SİYASET 16.03.2021 - 15:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir AK Parti'den Birlik Mesajı

Kırşehir AK Parti eski milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya , AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'ı makamında ziyaret ederek birlik mesajı verdiler.

Muzaffer Aslan'dan görev devralır almaz saha çalışmalarına ağırlık vererek sık sık ziyaretler gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'a bir taraftan da ''hayırlı olsun'' ziyaretleri de devam ediyor.Kırşehir Belediyesi eski Başkanı Yaşar Bahçeci'nin babasının cenazesi için gelen Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya Ünsal'ı makamında ziyaret etti.     Eski Milletvekillerine , Kırıkkale 26. dönem milletvekili ve kendisi de Kırşehirli olan Mehmet Demir de eşlik etti.Seher Ünsal yaptığı açıklamada, ''Şehrimiz ve Partimizde büyük emekleri olan, önceki dönem Kırşehir Milletvekillerimiz Sn.Mikail Arslan ve Sn.Salih Çetinkaya ile 26. Dönem Kırıkkale Milletvekili Sn.Mehmet Demir’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.'' dedi.  
Kırşehir AK Parti eski milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya , AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'ı makamında ziyaret ederek birlik mesajı verdiler.

Muzaffer Aslan'dan görev devralır almaz saha çalışmalarına ağırlık vererek sık sık ziyaretler gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'a bir taraftan da ''hayırlı olsun'' ziyaretleri de devam ediyor.Kırşehir Belediyesi eski Başkanı Yaşar Bahçeci'nin babasının cenazesi için gelen Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya Ünsal'ı makamında ziyaret etti.

 

 

Eski Milletvekillerine , Kırıkkale 26. dönem milletvekili ve kendisi de Kırşehirli olan Mehmet Demir de eşlik etti.Seher Ünsal yaptığı açıklamada, ''Şehrimiz ve Partimizde büyük emekleri olan, önceki dönem Kırşehir Milletvekillerimiz Sn.Mikail Arslan ve Sn.Salih Çetinkaya ile 26. Dönem Kırıkkale Milletvekili Sn.Mehmet Demir’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.