Kırşehir AK Parti'de Değişimin Ayak Sesleri

SİYASET 14.10.2020 - 22:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir AK Parti'de Değişimin Ayak Sesleri

Kırşehir AK Parti İl Teşkilatında değişim beklenirken Çiçekdağı İlçe Başkanı istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hüseyin Keskin,  yeni kişilerin önünü açabilmek için kendi isteği ile istifa ettiğini açıkladı.Keskin, partime uzun zamandır hizmet etmenin gururunu yaşamış biri olarak İlçe Başkanlığı görevini kendi isteğiyle bırakıyorum. Keskin, açıklamasında; "Ben Cumhurbaşkanımızın hayranıyım. Sadece başkanlıktan istifa ettim. Gençlerin önünü açmak istiyorum. Görev süremde destek olan herkese teşekkür ederim" dedi. Hüseyin Keskin, AK Parti İlçe Başkanlığını iki yıldır yürütüyordu.   DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİ   Hüseyin Keskin'in istifasının alınması AK Parti İl teşkilatında beklenen değişimin ilk adımı olarak yorumlandı.Bilindiği üzere yerel seçimlerinin ardından merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş istifa etmiş ancak il teşkilatı ile ilgili herhangi bir değişime gidilmemişti.Yerel seçimlerde Çiçekdağı Belediyesi MHP'den AK Parti'ye geçmişti.Seçimlerde başarılı olan Çiçekdağı İlçe Başkanı Keskin'in istifa etmesi Kırşehir İl Teşkilatında değişim beklentilerini de yükseltti.
Kırşehir AK Parti İl Teşkilatında değişim beklenirken Çiçekdağı İlçe Başkanı istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hüseyin Keskin,  yeni kişilerin önünü açabilmek için kendi isteği ile istifa ettiğini açıkladı.Keskin, partime uzun zamandır hizmet etmenin gururunu yaşamış biri olarak İlçe Başkanlığı görevini kendi isteğiyle bırakıyorum. Keskin, açıklamasında; "Ben Cumhurbaşkanımızın hayranıyım. Sadece başkanlıktan istifa ettim. Gençlerin önünü açmak istiyorum. Görev süremde destek olan herkese teşekkür ederim" dedi. Hüseyin Keskin, AK Parti İlçe Başkanlığını iki yıldır yürütüyordu.

 

DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİ

 

Hüseyin Keskin'in istifasının alınması AK Parti İl teşkilatında beklenen değişimin ilk adımı olarak yorumlandı.Bilindiği üzere yerel seçimlerinin ardından merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş istifa etmiş ancak il teşkilatı ile ilgili herhangi bir değişime gidilmemişti.Yerel seçimlerde Çiçekdağı Belediyesi MHP'den AK Parti'ye geçmişti.Seçimlerde başarılı olan Çiçekdağı İlçe Başkanı Keskin'in istifa etmesi Kırşehir İl Teşkilatında değişim beklentilerini de yükseltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.