Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nden Yüz Yüze Eğitim Kararı

EĞİTİM 06.09.2021 - 21:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nden Yüz Yüze Eğitim Kararı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2021-2022 Akademik yılında yüz yüze eğitim yapma karar aldı.

Herkes üniversiteler yüz yüze mi yoksa uzaktan mı eğitim yapacak diye merak ederken Ahi Evran Üniversitesi yüz yüze eğitim yapma kararı aldı.Üniversite tarafından yapılan açıklamada 2021-2022 akademik yılı için alınan senato kararları açıklandı.Alınan kararlarda yüz yüze eğitim yapılması kararlaştırılırken gerekli görüldüğü durumlarda ise uzaktan eğitim de yapılabilecek.Ayrıca yüz yüze eğitime gelecek olan öğrencilere aşı kartı , en az 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi ve HES Kodu ibrazı zorunluluğu da getirildi. İŞTE ÜNİVERSİTE SENATOSU TARAFINDAN ALINAN O KARARLAR  
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2021-2022 Akademik yılında yüz yüze eğitim yapma karar aldı.

Herkes üniversiteler yüz yüze mi yoksa uzaktan mı eğitim yapacak diye merak ederken Ahi Evran Üniversitesi yüz yüze eğitim yapma kararı aldı.Üniversite tarafından yapılan açıklamada 2021-2022 akademik yılı için alınan senato kararları açıklandı.Alınan kararlarda yüz yüze eğitim yapılması kararlaştırılırken gerekli görüldüğü durumlarda ise uzaktan eğitim de yapılabilecek.Ayrıca yüz yüze eğitime gelecek olan öğrencilere aşı kartı , en az 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi ve HES Kodu ibrazı zorunluluğu da getirildi.

İŞTE ÜNİVERSİTE SENATOSU TARAFINDAN ALINAN O KARARLAR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.