Kırşehir Adliyesinde Üst Düzey Güvenlik

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2019 - 23:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Adliyesinde Üst Düzey Güvenlik

Kırşehir Adliyesi bugün hareketli saatler yaşadı.Üst düzey güvenlik önlemlerinin alındığı adliye önünde Toma da hazır bekledi.Polis 44 plakalı araçlarda detaylı arama yaptı. Bütün bu önlemlerin alınmasının nedeni ise ; Malatya'da seçim günü 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin duruşmanın güvenlik gerekçesiyle Kırşehir'de görülmesiydi. 31 Mart'ta Pütürge ilçesine bağlı Bölünmez Mahallesi Bölünmez İlkokulunda oy verme işlemleri sırasında meydana gelen, İlyas ve Hasan Aktaş'ın öldüğü, Ali Aktaş'ın ise yaralandığı olayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan sanıklar Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde duruşmaya çıktı. Gün boyu süren duruşmaya maktul yakınları ve avukatlar katıldı. Kırşehir'de alınan güvenlik önlemleri ile adliye çevresinde kuş uçurtulmazken sanıklar mahkeme heyeti tarafından kapalı yapılan duruşmada yaklaşık 8 saat dinlendi. Duruşma avukatların da savunmalarını yapmalarının ardından mahkeme 25 Ekim tarihine ertelendi. Sanıklar duruşmaya Maraş Elbistan Cezaevinden SEBGİS yöntemi ile katıldı.

Kırşehir Adliyesi bugün hareketli saatler yaşadı.Üst düzey güvenlik önlemlerinin alındığı adliye önünde Toma da hazır bekledi.Polis 44 plakalı araçlarda detaylı arama yaptı.

Bütün bu önlemlerin alınmasının nedeni ise ; Malatya'da seçim günü 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin duruşmanın güvenlik gerekçesiyle Kırşehir'de görülmesiydi.

31 Mart'ta Pütürge ilçesine bağlı Bölünmez Mahallesi Bölünmez İlkokulunda oy verme işlemleri sırasında meydana gelen, İlyas ve Hasan Aktaş'ın öldüğü, Ali Aktaş'ın ise yaralandığı olayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan sanıklar Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde duruşmaya çıktı. Gün boyu süren duruşmaya maktul yakınları ve avukatlar katıldı. Kırşehir'de alınan güvenlik önlemleri ile adliye çevresinde kuş uçurtulmazken sanıklar mahkeme heyeti tarafından kapalı yapılan duruşmada yaklaşık 8 saat dinlendi. Duruşma avukatların da savunmalarını yapmalarının ardından mahkeme 25 Ekim tarihine ertelendi. Sanıklar duruşmaya Maraş Elbistan Cezaevinden SEBGİS yöntemi ile katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.