Kırşehir Acil Serviste ''Bayram Tatili'' Yoğunluğu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2017 - 19:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Acil Serviste ''Bayram Tatili'' Yoğunluğu

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesi acil servisinde, poliklinik servislerinin kapalı olması nedeniyle hasta kuyruğu oluştu. Gazetemize çok sayıda mesaj gönderen vatandaşlar , kurban bayramı tatili nedeniyle poliklinik servislerinin kapanmasıyla acil serviste çok fazla yığılma olduğunu ve doktorların yetersiz kaldıklarını belirttiler.Acil servisi giriş kısmında sadece 2 doktor olduğunu belirten vatandaş , ''Şu anda devlet hastanesindeyim bütün poliklinikler kapalı ve acilde de sadece 2 doktor hizmet veriyor. Her gelen en az 3-4 saat sıra bekliyor'' açıklamasında bulundu. Bir başka vatandaş ise , '' Ankara'dan tatil için geldim.Eşime acil müdahale edilmesi gerektiğini söyledim , sıraya girmem gerektiğini söylediler.Acil müdahale kısmına gittim, oradan da giriş kısmına yönlendirdiler '' diyerek şikayetini dile getirdi. Bir başka vatandaş ise , ''Acil serviste böyle bir yoğunluğun olacağını düşünerek doktor sayısını artırmaları gerekiyordu.Kırmızı ve sarı alanda da doktorlar var ama onlar oradaki hastalara müdahale ediyorlar.İlk muayene kısmındaki 2 doktor yetersiz kalıyor.'' açıklamasında bulundu.  
Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesi acil servisinde, poliklinik servislerinin kapalı olması nedeniyle hasta kuyruğu oluştu.

Gazetemize çok sayıda mesaj gönderen vatandaşlar , kurban bayramı tatili nedeniyle poliklinik servislerinin kapanmasıyla acil serviste çok fazla yığılma olduğunu ve doktorların yetersiz kaldıklarını belirttiler.Acil servisi giriş kısmında sadece 2 doktor olduğunu belirten vatandaş , ''Şu anda devlet hastanesindeyim bütün poliklinikler kapalı ve acilde de sadece 2 doktor hizmet veriyor. Her gelen en az 3-4 saat sıra bekliyor'' açıklamasında bulundu. Bir başka vatandaş ise , '' Ankara'dan tatil için geldim.Eşime acil müdahale edilmesi gerektiğini söyledim , sıraya girmem gerektiğini söylediler.Acil müdahale kısmına gittim, oradan da giriş kısmına yönlendirdiler '' diyerek şikayetini dile getirdi. Bir başka vatandaş ise , ''Acil serviste böyle bir yoğunluğun olacağını düşünerek doktor sayısını artırmaları gerekiyordu.Kırmızı ve sarı alanda da doktorlar var ama onlar oradaki hastalara müdahale ediyorlar.İlk muayene kısmındaki 2 doktor yetersiz kalıyor.'' açıklamasında bulundu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.