Kırşehir Açık Hava Reklam İhalesi Sonuçlandı

GÜNDEM 03.11.2021 - 18:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Açık Hava Reklam İhalesi Sonuçlandı

Kırşehir açık hava reklam işletmeciliği ihalesi sonuçlandı.İhale 706 bin + KDV ile Turan Köysüren tarafından alındı.

İşletme Hakkına sahip Şehir Işıkları firmasının 10 yıllık sözleşmesinin bitmesi nedeniyle Kırşehir açık hava reklam işinin 10 yıllık işletmecilik hakkı için ihaleye çıkıldı.Kırşehir Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen ihaleye 4 firma katıldı.Yıllık olarak 390 bin TL + KDV muammen bedel ile çıkılan ihalede Turan Köysüren 706 bin TL + KDV'lik teklifiyle ihaleyi alan taraf oldu.Medyador A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ensar Vatandaş ise 705 Bin TL+ KDV ile en çok teklif veren 2. firma oldu.Kırşehir'in 10 yıldır açık hava reklam işletmeciliği gerçekleştiren Şehir Işıkları Firması ise 600 bin TL + KDV fiyat teklifi verdikten sonra ihaleden çekildi.İhaleye Ankara'dan bir firma daha katıldı ve 550 bin+KDV teklif vererek ihaleden çekildi. Kırşehir Açık Hava Reklam İşletmeciliği hakkı kirası her yıl üretici fiyat endeksine göre düzenlenerek güncellenecek.
Kırşehir açık hava reklam işletmeciliği ihalesi sonuçlandı.İhale 706 bin + KDV ile Turan Köysüren tarafından alındı.

İşletme Hakkına sahip Şehir Işıkları firmasının 10 yıllık sözleşmesinin bitmesi nedeniyle Kırşehir açık hava reklam işinin 10 yıllık işletmecilik hakkı için ihaleye çıkıldı.Kırşehir Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen ihaleye 4 firma katıldı.Yıllık olarak 390 bin TL + KDV muammen bedel ile çıkılan ihalede Turan Köysüren 706 bin TL + KDV'lik teklifiyle ihaleyi alan taraf oldu.Medyador A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ensar Vatandaş ise 705 Bin TL+ KDV ile en çok teklif veren 2. firma oldu.Kırşehir'in 10 yıldır açık hava reklam işletmeciliği gerçekleştiren Şehir Işıkları Firması ise 600 bin TL + KDV fiyat teklifi verdikten sonra ihaleden çekildi.İhaleye Ankara'dan bir firma daha katıldı ve 550 bin+KDV teklif vererek ihaleden çekildi.

Kırşehir Açık Hava Reklam İşletmeciliği hakkı kirası her yıl üretici fiyat endeksine göre düzenlenerek güncellenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.