Kırşehir 77. Yıl Maliye Ormanı Kuruma Tehlikesi İle Karşı Karşıya

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2016 - 12:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir 77. Yıl Maliye Ormanı Kuruma Tehlikesi İle Karşı Karşıya

Kervansaray Mahallesi'nde bulunan 77. Yıl Maliye Ormanı  ciddi bir tehlike ile karşı karşıya.   Kırşehir'de yeşil alan sıkıntısı bilinen bir durum.Bu eksikliği giderebilmek için birçok bölgede hatıra ormanı oluşturuluyor ve ağaçlandırma çalışmaları yapılıyor.Bir taraftan ağaçlandırma çalışmaları yaparken diğer taraftan bu dikilen ağaçları korumayı unutuyoruz.Kervansaray Mahallesi'nde bulunan 77. Yıl Maliye Ormanında bulunan çam ağaçları kuruma tehlikesi ile karşı karşıya.Kurumaya sebebi ise çamlarda ciddi bir hasara neden olan Çam Kurtları.Yetkililer bu duruma müdahale etmezse bu hatıra ormanı tamamen yok olabilir.
Kervansaray Mahallesi'nde bulunan 77. Yıl Maliye Ormanı  ciddi bir tehlike ile karşı karşıya.

  Kırşehir'de yeşil alan sıkıntısı bilinen bir durum.Bu eksikliği giderebilmek için birçok bölgede hatıra ormanı oluşturuluyor ve ağaçlandırma çalışmaları yapılıyor.Bir taraftan ağaçlandırma çalışmaları yaparken diğer taraftan bu dikilen ağaçları korumayı unutuyoruz.Kervansaray Mahallesi'nde bulunan 77. Yıl Maliye Ormanında bulunan çam ağaçları kuruma tehlikesi ile karşı karşıya.Kurumaya sebebi ise çamlarda ciddi bir hasara neden olan Çam Kurtları.Yetkililer bu duruma müdahale etmezse bu hatıra ormanı tamamen yok olabilir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.