Kırşehir 3-0 Üstün

SPOR 29.11.2020 - 15:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir 3-0 Üstün

Ligin 12. haftasında evinde Bodrumspor'u ağırlayan Kırşehir Belediyspor sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.Maçta 2 gol atan Üstün Bilgi yıldızlaştı.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor evinde Bodrumspor'u ağırladı.     Hafta içi Ziraat Türkiye Kupasında yediği talihsiz golle Gençlerbirliği'ne elenen yeşil beyazlılar ligin 12. haftasında ağırladığı Muğla ekibini Maçın 42. ve 44. dakikalarında Üstün Bilgi'nin golleriyle ve maçın uzatma dakikalarında da Hakan Sabit Yılmaz'ın attığı gollerle 3-0 yenmeyi başardı.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 18'e yükseltirken ligde de 8. sıraya çıktı.     Ligde 1 maç eksiği bulunan Kırşehir Belediyespor'un geçtiğimiz haftalarda oynayacağı Pazarspor maçı ise rakip takımdaki koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.   Fotoğraf : Salih Hançer  
Ligin 12. haftasında evinde Bodrumspor'u ağırlayan Kırşehir Belediyspor sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.Maçta 2 gol atan Üstün Bilgi yıldızlaştı.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor evinde Bodrumspor'u ağırladı.

 

 

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupasında yediği talihsiz golle Gençlerbirliği'ne elenen yeşil beyazlılar ligin 12. haftasında ağırladığı Muğla ekibini Maçın 42. ve 44. dakikalarında Üstün Bilgi'nin golleriyle ve maçın uzatma dakikalarında da Hakan Sabit Yılmaz'ın attığı gollerle 3-0 yenmeyi başardı.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 18'e yükseltirken ligde de 8. sıraya çıktı.

 

 

Ligde 1 maç eksiği bulunan Kırşehir Belediyespor'un geçtiğimiz haftalarda oynayacağı Pazarspor maçı ise rakip takımdaki koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

 

Fotoğraf : Salih Hançer

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.