Kırıkkalesporlu Taraftarlar Polisi de Çileden Çıkardı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2016 - 12:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırıkkalesporlu Taraftarlar Polisi de Çileden Çıkardı

Kırşehirspor’un evinde ağırladığı Kırıkkalespor taraftarları geldikleri otobüsleri durdurup yol kenarında bulunan araç ve evlere taş atıp zarar vermeye kalkıştı. Kırıkkale’de yola çıkan Kırıkkalespor taraftarları binlerce taraftarı ile Kırşehir’e hareket etti.Bu sırada  kalabalık olmalarının da verdiği özgüvenle Kırşehir’e yaklaştıkları sırada otobüslerinden inen Kırıkkalespor taraftarları yol kenarında park halinde bekleyen araçlara ve evlere taş atmaya başladı.Bu sırada şehrin girişinde önlem alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri taşkın taraftarlara müdahale etti.Polisi müdahalesi sonucu çılgına dönen otobüsteki diğer taraftarlar, güvenlik güçlerine küfrettiler.Polis bu küfürlere de sessiz kalmadı ve kendilerine küfreden Kırıkkalespor taraftarına da müdahale etti.Olaylar sonrasında 14 Kırıkkalespor taraftarı göz  altına alındı. Bu sırada alınan güvenlik önlemleri gereği Kırşehir’e girmek isteyen Kırıkkalespor taraftarının bir kısmına izin verildi.Taşkınlık yapan ve vandalca ortalığı yakıp yıkmaya çalışan diğer Kırıkkalespor taraftarları ise Kırşehir’e sokulmadı.Bunun üzerine iyice çılgına dönen Kırıkkalespor taraftarları bu kez güvenlik kuvvetlerine saldırmak istedi.Polisin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen taraftarlar, geldikleri otobüslere bindirilerek Kırıkkale’ye geri gönderildi.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, provokasyon için gelen Kırıkkalespor taraftarlarını Kırıkkale’ye geri göndererek olası bir provokasyonunda önüne geçmiş oldu. Maç sırasında da Kırıkkalespor oyuncularının bir çok provakatif davranışlarına maçın hakemi Metehan Alpat göz yumdu.Kırşehirsporlu oyuncuları tekmeleyen yumruklayan Kırıkkalesporlu oyuncuları görmezden gelen Alpat.Maçın 81. dakikasında Kırıkkalespor lehine  tartışmalı bir faul verdi.Bu tartışmalı faul  sonrası gelen golle 1-0 öne geçen Kırıkkalespor’un teknik ekibi bu sırada Kırşehirsporlu taraftarlara karşı tahrik edici hareketler yapınca Kırşehirspor taraftarı da bu provokatif hareketlere tepki gösterdi.Maçın son dakikalarında Metehan Alpat , Kırşehirspor’un penaltısını da vermeyince, maçı Kırıkkalespor 1-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Kırıkkalespor’un provokatif hareketleri maç sonunda da devam etti.Galibiyet sonrası tahrik edici hareketlerde bulunan Kırıkkalesporlu oyuncu ve teknik ekibe tepki gösteren Kırşehirsporlu oyuncuları ayırmak isteyen Kırşehirspor teknik direktörü Bekir Barış Cihan’a da saldıran Kırıkkalesporlu oyunculara bu kez çevik kuvvet  müdahale etti.Kırşehirsporlu oyuncular ise iyi oynadıkları maçta yanlış hakem kararları sonucunda maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadılar.
Kırşehirspor’un evinde ağırladığı Kırıkkalespor taraftarları geldikleri otobüsleri durdurup yol kenarında bulunan araç ve evlere taş atıp zarar vermeye kalkıştı.

Kırıkkale’de yola çıkan Kırıkkalespor taraftarları binlerce taraftarı ile Kırşehir’e hareket etti.Bu sırada  kalabalık olmalarının da verdiği özgüvenle Kırşehir’e yaklaştıkları sırada otobüslerinden inen Kırıkkalespor taraftarları yol kenarında park halinde bekleyen araçlara ve evlere taş atmaya başladı.Bu sırada şehrin girişinde önlem alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri taşkın taraftarlara müdahale etti.Polisi müdahalesi sonucu çılgına dönen otobüsteki diğer taraftarlar, güvenlik güçlerine küfrettiler.Polis bu küfürlere de sessiz kalmadı ve kendilerine küfreden Kırıkkalespor taraftarına da müdahale etti.Olaylar sonrasında 14 Kırıkkalespor taraftarı göz  altına alındı. Bu sırada alınan güvenlik önlemleri gereği Kırşehir’e girmek isteyen Kırıkkalespor taraftarının bir kısmına izin verildi.Taşkınlık yapan ve vandalca ortalığı yakıp yıkmaya çalışan diğer Kırıkkalespor taraftarları ise Kırşehir’e sokulmadı.Bunun üzerine iyice çılgına dönen Kırıkkalespor taraftarları bu kez güvenlik kuvvetlerine saldırmak istedi.Polisin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen taraftarlar, geldikleri otobüslere bindirilerek Kırıkkale’ye geri gönderildi.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, provokasyon için gelen Kırıkkalespor taraftarlarını Kırıkkale’ye geri göndererek olası bir provokasyonunda önüne geçmiş oldu. Maç sırasında da Kırıkkalespor oyuncularının bir çok provakatif davranışlarına maçın hakemi Metehan Alpat göz yumdu.Kırşehirsporlu oyuncuları tekmeleyen yumruklayan Kırıkkalesporlu oyuncuları görmezden gelen Alpat.Maçın 81. dakikasında Kırıkkalespor lehine  tartışmalı bir faul verdi.Bu tartışmalı faul  sonrası gelen golle 1-0 öne geçen Kırıkkalespor’un teknik ekibi bu sırada Kırşehirsporlu taraftarlara karşı tahrik edici hareketler yapınca Kırşehirspor taraftarı da bu provokatif hareketlere tepki gösterdi.Maçın son dakikalarında Metehan Alpat , Kırşehirspor’un penaltısını da vermeyince, maçı Kırıkkalespor 1-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Kırıkkalespor’un provokatif hareketleri maç sonunda da devam etti.Galibiyet sonrası tahrik edici hareketlerde bulunan Kırıkkalesporlu oyuncu ve teknik ekibe tepki gösteren Kırşehirsporlu oyuncuları ayırmak isteyen Kırşehirspor teknik direktörü Bekir Barış Cihan’a da saldıran Kırıkkalesporlu oyunculara bu kez çevik kuvvet  müdahale etti.Kırşehirsporlu oyuncular ise iyi oynadıkları maçta yanlış hakem kararları sonucunda maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.