Kırıkkale , Yozgat Devretti , Kırşehir Bir Türlü Devretmiyor

SİYASET 25.12.2020 - 08:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırıkkale , Yozgat Devretti , Kırşehir Bir Türlü Devretmiyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanı atanmasına rağmen Seher Ünsal'ın görevi Muzaffer Aslan'dan almaması kafalarda soru işareti oluşturdu.

Muzaffer Aslan'ın Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı görevini bırakacağını açıklamasının ardından yeni il başkanını belirlemek üzere başlayan temayül ve saha çalışmasının ardından yapılan mülakatlar ve en son İstanbul'da Huber Köşkünde Cumhubaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmeden sonra AK Parti Kırşehir Yeni İl Başkanı olarak Seher Ünsal görevlendirildi.KADEM Kırşehir Temsilcisi Ünsal'ın göreve getirilmesinde Emine Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan'ın etkili olduğu ileri sürüldü.   KIRIKKALE VE YOZGAT İL BAŞKANLARI GÖREVİ DEVRETTİ KIRŞEHİR DEVRETMEDİ   Kırşehir ile benzer süreç içerisinde AK Parti Kırıkkale ve Yozgat İl Başkanları belirlendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkale AK Parti İl Başkanlığına Mustafa Kaplan , Yozgat AK Parti İl Başkanlığına ise Yusuf Başer getirildi.     Kırıkkale ve Yozgat İl Başkanları yapılan törenle görevlerini yeni seçilen il başkanlarına hemen devretti.     Ancak Kırşehir'de hala bir devir teslim töreni yapılmadığı gibi Kırşehir AK Parti milletvekili Mustafa Kendirli Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçilen yeni il başkanı Seher Ünsal'ı sosyal medya hesabı üzerinden ''İl Başkan Adayı'' olarak tanıttı.     Ancak  göreve getirildiği ilk gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mustafa Kendirli Seher Ünsal için , ''Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı’na atanan Sn. Seher Ünsal’a başarılar diliyor, Kırşehir’imize ve Teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.     AK PARTİ TABANI TEPKİLİ   Söz konusu yaşanan son gelişmelere AK Parti tabanından da sesler yükselmeye başladı.AK Parti'ye uzun süreden beri üye olduğunu ve bir dönem aktif görev aldığını belirten bir partili , ''Hayırdır , Reisimiz yeni il başkanımızı seçmiş göndermiş ama hala bir devir teslim ortada yok.Yeni il başkanımız tebriklerini neden il binasında değil de KADEM'de kabul ediyor.Milletvekili hala neden yeni il başkanını , ''il başkan adayı'' olarak tanıtmaya devam ediyor.Hayır ortada bir hazımsızlık varsa bir bardak soda öneriyorum.Mevcut il başkanı gereğini yerine getirsin. '' ifadelerini kullandı. Kırşehir AK Parti Yeni İl Başkanı Seher Ünsal Tebrikleri KADEM'de kabul ediyor.  
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanı atanmasına rağmen Seher Ünsal'ın görevi Muzaffer Aslan'dan almaması kafalarda soru işareti oluşturdu.

Muzaffer Aslan'ın Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı görevini bırakacağını açıklamasının ardından yeni il başkanını belirlemek üzere başlayan temayül ve saha çalışmasının ardından yapılan mülakatlar ve en son İstanbul'da Huber Köşkünde Cumhubaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmeden sonra AK Parti Kırşehir Yeni İl Başkanı olarak Seher Ünsal görevlendirildi.KADEM Kırşehir Temsilcisi Ünsal'ın göreve getirilmesinde Emine Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan'ın etkili olduğu ileri sürüldü.

 

KIRIKKALE VE YOZGAT İL BAŞKANLARI GÖREVİ DEVRETTİ KIRŞEHİR DEVRETMEDİ

 

Kırşehir ile benzer süreç içerisinde AK Parti Kırıkkale ve Yozgat İl Başkanları belirlendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkale AK Parti İl Başkanlığına Mustafa Kaplan , Yozgat AK Parti İl Başkanlığına ise Yusuf Başer getirildi.

 

 

Kırıkkale ve Yozgat İl Başkanları yapılan törenle görevlerini yeni seçilen il başkanlarına hemen devretti.

 

 

Ancak Kırşehir'de hala bir devir teslim töreni yapılmadığı gibi Kırşehir AK Parti milletvekili Mustafa Kendirli Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçilen yeni il başkanı Seher Ünsal'ı sosyal medya hesabı üzerinden ''İl Başkan Adayı'' olarak tanıttı.

 

 

Ancak  göreve getirildiği ilk gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mustafa Kendirli Seher Ünsal için , ''Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı’na atanan Sn. Seher Ünsal’a başarılar diliyor, Kırşehir’imize ve Teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

 

 

AK PARTİ TABANI TEPKİLİ

 

Söz konusu yaşanan son gelişmelere AK Parti tabanından da sesler yükselmeye başladı.AK Parti'ye uzun süreden beri üye olduğunu ve bir dönem aktif görev aldığını belirten bir partili , ''Hayırdır , Reisimiz yeni il başkanımızı seçmiş göndermiş ama hala bir devir teslim ortada yok.Yeni il başkanımız tebriklerini neden il binasında değil de KADEM'de kabul ediyor.Milletvekili hala neden yeni il başkanını , ''il başkan adayı'' olarak tanıtmaya devam ediyor.Hayır ortada bir hazımsızlık varsa bir bardak soda öneriyorum.Mevcut il başkanı gereğini yerine getirsin. '' ifadelerini kullandı.

Kırşehir AK Parti Yeni İl Başkanı Seher Ünsal Tebrikleri KADEM'de kabul ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.