Kiraladıkları İskeleyi Satan 2 Kişi Tutuklandı

ASAYİŞ 06.03.2021 - 12:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kiraladıkları İskeleyi Satan 2 Kişi Tutuklandı

Kırşehir'de farklı üç firmadan kiraladıkları iskele demirlerini Ankara'da satan 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre ,  Y.D. (39) ve Ç.D. (43) , 3 inşaat firmasından 100 bin liralık çek ile iskele demiri kiraladı. Ardından Ankara'ya giden Y.D. ve Ç.D. kiraladıkları iskele demirlerini burada sattı. Kiraladıkları iskele demirleri karşılığında aldıkları çekleri tahsit etmek için bankaya giden inşaat firmaları, çeklerin karşılıksız olduğunu öğrendi ve polis merkezine giderek şikayetçi oldular.   İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, dolandırıcılık yaptığı belirlenen Y.D. ve Ç.D'nin yakalanması için çalışma başlattı. Bu kapsamda 2 şüphelinin Aşıkpaşa Mahallesinde olduğunu belirleyen ekipler eve operasyon düzenledi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kırşehir'de farklı üç firmadan kiraladıkları iskele demirlerini Ankara'da satan 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre ,  Y.D. (39) ve Ç.D. (43) , 3 inşaat firmasından 100 bin liralık çek ile iskele demiri kiraladı. Ardından Ankara'ya giden Y.D. ve Ç.D. kiraladıkları iskele demirlerini burada sattı. Kiraladıkları iskele demirleri karşılığında aldıkları çekleri tahsit etmek için bankaya giden inşaat firmaları, çeklerin karşılıksız olduğunu öğrendi ve polis merkezine giderek şikayetçi oldular.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, dolandırıcılık yaptığı belirlenen Y.D. ve Ç.D'nin yakalanması için çalışma başlattı. Bu kapsamda 2 şüphelinin Aşıkpaşa Mahallesinde olduğunu belirleyen ekipler eve operasyon düzenledi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.