Kimse Yüzümüze Bakmıyor Lütfen Yardım Edin

SAĞLIK 04.07.2020 - 12:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kimse Yüzümüze Bakmıyor Lütfen Yardım Edin

Kırşehir'de 4 yaşındaki kızının rahatsızlığı nedeniyle çalmadık kapı bırakmadıklarını belirten aile yardım bekliyor.

6,5 aylık doğan Naz Bebek 1,450 gram doğduğunda yanağında da 700 gramlık bir tümör vardı.5,5 ay boyunca gözlem altında tutulan bebeklerine kavuşamayan aile daha sonra bebekleri ile birlikte hastane hastane gezerek tedavi için doktor aradı.En son Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde cerrah olan Ömer Özkan tarafından ameliyat edilen talihsiz çocuğun yanağındaki tümör alındı.       ''KİMSE YÜZÜMÜZE BAKMIYOR'' Kızının tömör nedeniyle kulağını kaybettiğini ve burnundan beslendiğini belirten aile, çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinden de tümör çıktığını bu yüzden tedavi için hastane hastane gezdiklerini ancak hiçbir hastanenin tedavi için kendilerine kapı açmadığını belirtti.''Çocuğum hasta olunca Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdüm rahatsız diye iğne dahi vurmadılar'' diyen baba Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesine götürüyoruz.Öğrencileri çağırıyorlar çocuğumu inceliyorlar anlatıyorlar daha sonra bize teslim edip bizi gönderiyorlar.'' dedi.       AYAKLARINDA , SIRTINDA DA ÇIKIYOR Ameliyatın ardından çocuklarının çeşitli yerlerinden de tümör çıktığını belirten baba, ''Ayağında da çıktığı için yürüyemiyor.Kızımızın teavisi için devlet büyüklerimizin bize yardım etmesini bekliyoruz.Çocuğumuz sağlığına kavuşsun diğer çocuklar gibi gülsün oynasın istiyoruz.'' açıklamasında bulundu.      (NOT: Aile kimliklerinin açıklanmamasını istediği için açık isim vermedik.Aileye yardımcı olmak isteyenler gazetemize başvurabilir)
Kırşehir'de 4 yaşındaki kızının rahatsızlığı nedeniyle çalmadık kapı bırakmadıklarını belirten aile yardım bekliyor.

6,5 aylık doğan Naz Bebek 1,450 gram doğduğunda yanağında da 700 gramlık bir tümör vardı.5,5 ay boyunca gözlem altında tutulan bebeklerine kavuşamayan aile daha sonra bebekleri ile birlikte hastane hastane gezerek tedavi için doktor aradı.En son Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde cerrah olan Ömer Özkan tarafından ameliyat edilen talihsiz çocuğun yanağındaki tümör alındı.

 

 

 

''KİMSE YÜZÜMÜZE BAKMIYOR''

Kızının tömör nedeniyle kulağını kaybettiğini ve burnundan beslendiğini belirten aile, çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinden de tümör çıktığını bu yüzden tedavi için hastane hastane gezdiklerini ancak hiçbir hastanenin tedavi için kendilerine kapı açmadığını belirtti.''Çocuğum hasta olunca Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdüm rahatsız diye iğne dahi vurmadılar'' diyen baba Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesine götürüyoruz.Öğrencileri çağırıyorlar çocuğumu inceliyorlar anlatıyorlar daha sonra bize teslim edip bizi gönderiyorlar.'' dedi.

 

 

 

AYAKLARINDA , SIRTINDA DA ÇIKIYOR

Ameliyatın ardından çocuklarının çeşitli yerlerinden de tümör çıktığını belirten baba, ''Ayağında da çıktığı için yürüyemiyor.Kızımızın teavisi için devlet büyüklerimizin bize yardım etmesini bekliyoruz.Çocuğumuz sağlığına kavuşsun diğer çocuklar gibi gülsün oynasın istiyoruz.'' açıklamasında bulundu.

 

 

 (NOT: Aile kimliklerinin açıklanmamasını istediği için açık isim vermedik.Aileye yardımcı olmak isteyenler gazetemize başvurabilir)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.