Kimliğini Vermeyince Uyuşturucu Sevkiyatı Ortaya Çıktı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2018 - 12:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kimliğini Vermeyince Uyuşturucu Sevkiyatı Ortaya Çıktı

Van'dan İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatında bulunan bir kişi Kırşehir'de yakalandı. Ankara-Kayseri kara yolunda  arama faaliyetleri yürüten  Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri  Kaman yol kavşağında Van'dan İstanbul'a gitmekte olan bir yolcu otobüsünü durdurdu.Otobüsteki yolcuların kimliklerini alarak kontrol yapan güvenlik ekiplerine M.L. isimli yolcu karşı çıktı.Şahsın şüpheli hareketlerinden de şüphelenen ekipler otobüsün bagaj kısmında yaptıkları aramada M.L'ye ait bavulda  satışa hazır paketlenmiş 5 kilo 600 gram esrar ele geçirdi.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. ÖRGÜTÜN EN ÖNEMLİ GELİR KAYNAĞI Doğu illerinde yetiştirilen hint kenevirinden elde edilen esrar PKK'nın en önemli finans kaynaklarından birisi.Örgüt mensupları bu uyuşturucu batıda satarak örgüte önemli bir gelir kaynağı sağlıyor.Bu yüzden özellikle ana yollar üzerindeki kontroller sıklaştırıldı.
Van'dan İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatında bulunan bir kişi Kırşehir'de yakalandı.

Ankara-Kayseri kara yolunda  arama faaliyetleri yürüten  Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri  Kaman yol kavşağında Van'dan İstanbul'a gitmekte olan bir yolcu otobüsünü durdurdu.Otobüsteki yolcuların kimliklerini alarak kontrol yapan güvenlik ekiplerine M.L. isimli yolcu karşı çıktı.Şahsın şüpheli hareketlerinden de şüphelenen ekipler otobüsün bagaj kısmında yaptıkları aramada M.L'ye ait bavulda  satışa hazır paketlenmiş 5 kilo 600 gram esrar ele geçirdi.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. ÖRGÜTÜN EN ÖNEMLİ GELİR KAYNAĞI Doğu illerinde yetiştirilen hint kenevirinden elde edilen esrar PKK'nın en önemli finans kaynaklarından birisi.Örgüt mensupları bu uyuşturucu batıda satarak örgüte önemli bir gelir kaynağı sağlıyor.Bu yüzden özellikle ana yollar üzerindeki kontroller sıklaştırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.