Kılıçdaroğlu da Ekicioğlu Gibi Yapacak

SİYASET 01.02.2023 - 23:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kılıçdaroğlu da Ekicioğlu Gibi Yapacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidara geldikleri takdirde Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu örnek alan bir uygulamaya imza atacak.

2019 yerel seçimlerinde görevi AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'den devralan CHP'li Selahattin Ekicioğlu, ilk icraat olarak Belediye Borçlarını büyük bir afişle hizmet binasına astırmıştı.462 Milyon TL'lik borç afişini hizmet binasın astıran Ekicioğlu'nun bu icraatı ülke gündeminde de geniş yer bulmuştu.Bu uygulamanın ardından birçok belediye borç miktarını ve mali tabloyu belediye binalarına astırmıştı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidara gelmeleri halinde Selahattin Ekicioğlu'nu örnek alacak bir uygulamaya imza atacak.   DEV DİJİTAL PANO KURACAĞIM Grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, '' Dev dijital pano kuracağım. Halktan çalınan ve geri aldığımız her Dolar’ı panoya işleteceğim. 418 milyar Dolar’ı görene kadar, devlete iade edilene kadar durmayacağım. Seçimin ertesi günü çetelerin telefonu acı acı çalacak. Açtıklarında bir ses duyacaklar: Ben Kemal, geliyorum'' ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidara geldikleri takdirde Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu örnek alan bir uygulamaya imza atacak.

2019 yerel seçimlerinde görevi AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'den devralan CHP'li Selahattin Ekicioğlu, ilk icraat olarak Belediye Borçlarını büyük bir afişle hizmet binasına astırmıştı.462 Milyon TL'lik borç afişini hizmet binasın astıran Ekicioğlu'nun bu icraatı ülke gündeminde de geniş yer bulmuştu.Bu uygulamanın ardından birçok belediye borç miktarını ve mali tabloyu belediye binalarına astırmıştı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidara gelmeleri halinde Selahattin Ekicioğlu'nu örnek alacak bir uygulamaya imza atacak.

 

DEV DİJİTAL PANO KURACAĞIM

Grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, '' Dev dijital pano kuracağım. Halktan çalınan ve geri aldığımız her Dolar’ı panoya işleteceğim. 418 milyar Dolar’ı görene kadar, devlete iade edilene kadar durmayacağım. Seçimin ertesi günü çetelerin telefonu acı acı çalacak. Açtıklarında bir ses duyacaklar: Ben Kemal, geliyorum'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.