KGK Kırşehir Temsilciliğine Enderhan Öz Getirildi

DİĞER 31.10.2020 - 13:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

KGK Kırşehir Temsilciliğine Enderhan Öz Getirildi

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Temsilciliğine İhlas Haber Ajansı Muhabiri Enderhan Öz getirildi.

Kırşehir’de, KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in medya ile geçtiğimiz yıllarda bağlantılarını kuran Öz, 14 Ekim 2020 tarihi ile KGK Kırşehir temsilcisi olarak atandığını sosyal medya hesabından duyurdu.    ''GÖREV İSTENMEZ VERİLİR''   Kırşehir Haber Türk’e İHA muhabiri ve temsilci olarak konuşan Öz, “Görev istenmez verilir. Muhabir olarak daima şehrimizin  ulusal medyada tanıtımı ve haber akışı üzerine çalışmalar yapıyoruz. Yeni verilen görevimizde de asli görevimiz olan İhlas Haber Ajansı muhabirliğini ihmal etmeden kutuplaştırıcı değil kucaklayıcı anlayışla görevimizi yürüteceğiz.”dedi   ''EĞİTİM PROGRAMLARI İLE MEDYA ÇALIŞANLARINA KATKI SUNULACAK''   Kırşehir medyası ve internet yayıncılarının da destekleri ile şehirde medya ve eğitim çalışmaları hazırlıkları yaptıklarını anlatan Öz, “Gazeteci, muhabir, foto muhabir , kameraman, yönetim kurulu başkanları büyüklerimiz ve küçüklerimiz herkesin katılımına açık çalışmalar yürüterek büyüklerimizin deneyimlerinden faydalanıp küçüklerimiz için de medya habercilik ve hukuk üzerine çalışma yaparak kişisel gelişimlerimize katkı sunmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Temsilciliğine İhlas Haber Ajansı Muhabiri Enderhan Öz getirildi.

Kırşehir’de, KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in medya ile geçtiğimiz yıllarda bağlantılarını kuran Öz, 14 Ekim 2020 tarihi ile KGK Kırşehir temsilcisi olarak atandığını sosyal medya hesabından duyurdu. 

 

''GÖREV İSTENMEZ VERİLİR''

 

Kırşehir Haber Türk’e İHA muhabiri ve temsilci olarak konuşan Öz, “Görev istenmez verilir. Muhabir olarak daima şehrimizin  ulusal medyada tanıtımı ve haber akışı üzerine çalışmalar yapıyoruz. Yeni verilen görevimizde de asli görevimiz olan İhlas Haber Ajansı muhabirliğini ihmal etmeden kutuplaştırıcı değil kucaklayıcı anlayışla görevimizi yürüteceğiz.”dedi

 

''EĞİTİM PROGRAMLARI İLE MEDYA ÇALIŞANLARINA KATKI SUNULACAK''

 

Kırşehir medyası ve internet yayıncılarının da destekleri ile şehirde medya ve eğitim çalışmaları hazırlıkları yaptıklarını anlatan Öz, “Gazeteci, muhabir, foto muhabir , kameraman, yönetim kurulu başkanları büyüklerimiz ve küçüklerimiz herkesin katılımına açık çalışmalar yürüterek büyüklerimizin deneyimlerinden faydalanıp küçüklerimiz için de medya habercilik ve hukuk üzerine çalışma yaparak kişisel gelişimlerimize katkı sunmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.