Kenya'da ''250 Bin Dolara Türk Vatandaşlığı'' Reklamı

DÜNYA 30.03.2022 - 18:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kenya'da ''250 Bin Dolara Türk Vatandaşlığı'' Reklamı

Kenya'da reklam panolarına Türk vatandaşlığı garantili "250 bin dolarlık" emlak reklamı yapıldı.

Türk vatandaşlığının 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında satılması tepki çekerken, yurt dışından reklam görüntüleri gelmeye devam ediyor. Çin, Lübnan, Arabistan gibi ülkelerin ardından Kenya'da da "Türk vatandaşlığı garantili emlak" reklamı yapıldı. Kenya'da bir reklam panosuna 250 bin dolarlık gayrimenkul yatırımı karşılığında Türk vatandaşlığı alınabileceğine ilişkin reklam afişi asıldığı görüldü. Afişteki "Yarım geri dönüşü yüzde 7" ifadesinin yer alması ise dikkat çekti.  
Kenya'da reklam panolarına Türk vatandaşlığı garantili "250 bin dolarlık" emlak reklamı yapıldı.

Türk vatandaşlığının 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında satılması tepki çekerken, yurt dışından reklam görüntüleri gelmeye devam ediyor.

Çin, Lübnan, Arabistan gibi ülkelerin ardından Kenya'da da "Türk vatandaşlığı garantili emlak" reklamı yapıldı.

Kenya'da bir reklam panosuna 250 bin dolarlık gayrimenkul yatırımı karşılığında Türk vatandaşlığı alınabileceğine ilişkin reklam afişi asıldığı görüldü.

Afişteki "Yarım geri dönüşü yüzde 7" ifadesinin yer alması ise dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.