Kentpark Çıkış Noktasında Yine Kaza : 1 Yaralı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2016 - 16:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kentpark Çıkış Noktasında Yine Kaza : 1 Yaralı

Yağmurlu bulvarı Kentpark çıkışı  üzerinde meydana gelen kazada şahin marka araç karşıdan karşıya geçmekte olan yayaya çarptı. Nasuhdede Mahallesi'nde bulunan  Yağmurlu Bulvarı üzeri Kentpark çıkış noktası kazalara adeta davetiye çıkarıyor.Karşıdan karşıya geçmekte olan bir kişi şahin marka aracın çarpması sonucu yaralandı.Herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen yaralı şahıs, tedavi edilmek üzere Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Mahalle sakinleri ise hergün kaza tehlikesinin yaşandığı ve canları için artık tehlike haline gelen Kentpark çıkışı noktasında, trafik önlemlerinin alınmasını ve yetkililerin bu duruma müdahale etmesini bekliyor.
Yağmurlu bulvarı Kentpark çıkışı  üzerinde meydana gelen kazada şahin marka araç karşıdan karşıya geçmekte olan yayaya çarptı.

Nasuhdede Mahallesi'nde bulunan  Yağmurlu Bulvarı üzeri Kentpark çıkış noktası kazalara adeta davetiye çıkarıyor.Karşıdan karşıya geçmekte olan bir kişi şahin marka aracın çarpması sonucu yaralandı.Herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen yaralı şahıs, tedavi edilmek üzere Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Mahalle sakinleri ise hergün kaza tehlikesinin yaşandığı ve canları için artık tehlike haline gelen Kentpark çıkışı noktasında, trafik önlemlerinin alınmasını ve yetkililerin bu duruma müdahale etmesini bekliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.