Kendilerini Jandarma Olarak Tanıttılar Ellerinde Ne Var Ne Yok Aldılar

ASAYİŞ 24.05.2022 - 21:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kendilerini Jandarma Olarak Tanıttılar Ellerinde Ne Var Ne Yok Aldılar

Kırşehir'de kendilerini jandarma olarak tanıtıp vatanaşları dolandıran 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilddi.

Çiçekdağı İlçesinde ikamet eden K.B ve eşi A.B'yi arayan H.İ.D. ve G.D isimli şahıslar kendilerini Jandarma personeli olarak tanıtarak vatandaşlara evlerine gelecek şahıslara ellerinde bulunan nakit para ve ziynet eşyalarını teslim etmelerini, seri numaralarının kayıt altına alınacağını söylediler.K.B ve A.B’ den 3 adet gremse (Büyük altın, yaklaşık değeri 50.000 TL) altınları alan suçlular yapılan titiz ve hızlı çalışma sonucu JASAT ve Asayiş Ekipleri tarafından suçüstü yakalandılar.H.İ.D ve G.D isimli şahıslar Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.       Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı vatandaşları  “Sizleri telefonla arayarak kendini Jandarma, Polis ve Savcı olarak tanıtıp, sizden para ve altın isteyen şahıslara itibar etmemeleri” yönünde uyardı.
Kırşehir'de kendilerini jandarma olarak tanıtıp vatanaşları dolandıran 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilddi.

Çiçekdağı İlçesinde ikamet eden K.B ve eşi A.B'yi arayan H.İ.D. ve G.D isimli şahıslar kendilerini Jandarma personeli olarak tanıtarak vatandaşlara evlerine gelecek şahıslara ellerinde bulunan nakit para ve ziynet eşyalarını teslim etmelerini, seri numaralarının kayıt altına alınacağını söylediler.K.B ve A.B’ den 3 adet gremse (Büyük altın, yaklaşık değeri 50.000 TL) altınları alan suçlular yapılan titiz ve hızlı çalışma sonucu JASAT ve Asayiş Ekipleri tarafından suçüstü yakalandılar.H.İ.D ve G.D isimli şahıslar Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim
edildi.

 

 

 

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı vatandaşları  “Sizleri telefonla arayarak kendini Jandarma, Polis ve Savcı olarak tanıtıp, sizden para ve altın isteyen şahıslara itibar etmemeleri” yönünde uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.