Kempo Federasyonuna 8.4 Milyon TL'lik Makam Aracı

SPOR 10.10.2022 - 12:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kempo Federasyonuna 8.4 Milyon TL'lik Makam Aracı

Hükümet kanadından vatandaşlara sık sık tasarruf tavsiyeleri verilirken Kempo Federasyonu'na ait olduğu iddia edilen makam aracı fiyatıyla dikkat çekti.

Hükümet cephesinden vatandaşa tepki çeken tasarruf tedbirleri paketleri açıklanırken, gündelik hayatta yapılan harcamalar büyük tepki çekiyor. Bu tarz harcamalara dair bir paylaşım da  Ekonomi Muhabiri Rahim Ak'tan geldi. Ak paylaşımında 8.4 milyon liralık federasyon aracı olduğunu aktararak eleştirdi.   SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI Ak, Türkiye Kempo Federasyonuna ait makam aracının fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı.  Rahim Ak paylaşımında aracın değerinin 8.4 milyon lira olduğunu aktararak eleştirdi ve şu ifadeleri kullandı:  “Dolar neden yükseliyor? Cari açık neden durmuyor? Bu Kempo Federasyonu makam aracı. Mercedes-Benz S 400 d. Tam 8.403.000 TL. Bu federasyonun Türkiye’ye bu kadar katkısı var mı? Benim vergimle bu hovardalığı neden yapıyorsunuz? Bu akıllla cari açık, dolar, enflasyon nasıl düşsün?” ifadelerini kullandı.  "Kempo" Japon dövüş sporu olarak biliniyor.  
Hükümet kanadından vatandaşlara sık sık tasarruf tavsiyeleri verilirken Kempo Federasyonu'na ait olduğu iddia edilen makam aracı fiyatıyla dikkat çekti.

Hükümet cephesinden vatandaşa tepki çeken tasarruf tedbirleri paketleri açıklanırken, gündelik hayatta yapılan harcamalar büyük tepki çekiyor. Bu tarz harcamalara dair bir paylaşım da  Ekonomi Muhabiri Rahim Ak'tan geldi. Ak paylaşımında 8.4 milyon liralık federasyon aracı olduğunu aktararak eleştirdi.

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Ak, Türkiye Kempo Federasyonuna ait makam aracının fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı.  Rahim Ak paylaşımında aracın değerinin 8.4 milyon lira olduğunu aktararak eleştirdi ve şu ifadeleri kullandı:

 “Dolar neden yükseliyor? Cari açık neden durmuyor? Bu Kempo Federasyonu makam aracı. Mercedes-Benz S 400 d. Tam 8.403.000 TL. Bu federasyonun Türkiye’ye bu kadar katkısı var mı? Benim vergimle bu hovardalığı neden yapıyorsunuz? Bu akıllla cari açık, dolar, enflasyon nasıl düşsün?” ifadelerini kullandı. 

"Kempo" Japon dövüş sporu olarak biliniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.