Kemal Kılıçdaroğlu'dan Kırşehir'e Sürpriz Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2020 - 22:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Kırşehir'e Sürpriz Ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde Kırşehir'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Her fırsatta Kırşehir'e verdiği önemi dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , akşam saatlerinde Kırşehir'e geldi.CHP sözcüsü Faik Öztrak ile birlikte gelen Kılıçdaroğlu'yu Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ,CHP Milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç karşıladı. BASINA KAPALI TOPLANTI Ağalar Konağına geçen heyete Kırşehir'e özgü yemekler ikram edildi.Daha sonra burada basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Kılıçdaroğlu Kırşehir'de ki çalışmalar ile ilgili Belediye Başkanı Ekicioğlu ve Milletvekili Metin İlhan'dan bilgi aldı. Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , '' Kırşehir'e gerçekleştirdiği sürpriz ziyaretle bizleri onurlandıran, ilkeli duruşu, dürüst ve namuslu kişiliğiyle hepimize örnek olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na çok teşekkür ediyorum. '' dedi. Ağalar Konağında bulunan Kırşehir Odasını da gezen Kılıçdaroğlu ve heyeti daha sonra Ankara'ya hareket etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde Kırşehir'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Her fırsatta Kırşehir'e verdiği önemi dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , akşam saatlerinde Kırşehir'e geldi.CHP sözcüsü Faik Öztrak ile birlikte gelen Kılıçdaroğlu'yu Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ,CHP Milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç karşıladı.

BASINA KAPALI TOPLANTI

Ağalar Konağına geçen heyete Kırşehir'e özgü yemekler ikram edildi.Daha sonra burada basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Kılıçdaroğlu Kırşehir'de ki çalışmalar ile ilgili Belediye Başkanı Ekicioğlu ve Milletvekili Metin İlhan'dan bilgi aldı.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , '' Kırşehir'e gerçekleştirdiği sürpriz ziyaretle bizleri onurlandıran, ilkeli duruşu, dürüst ve namuslu kişiliğiyle hepimize örnek olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na çok teşekkür ediyorum. '' dedi.

Ağalar Konağında bulunan Kırşehir Odasını da gezen Kılıçdaroğlu ve heyeti daha sonra Ankara'ya hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.