Keçiören'de Kırşehir Kültür Evi Açıldı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2017 - 10:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Keçiören'de Kırşehir Kültür Evi Açıldı

Keçiören Belediyesi Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında, Keçiören'de Kırşehir Kültür Evi açıldı. Açılışa, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Yalçın Topçu ile birlikte Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı Mehmet Ali Alan ile birlikte çok sayıda Kırşehirli katıldı.Açılışa katılan Kırşehirliler ''Biter Kırşehir'in gülleri biter '' türküsü eşliğinde tüm hünerlerini sergiledi.
Keçiören Belediyesi Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında, Keçiören'de Kırşehir Kültür Evi açıldı.

Açılışa, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Yalçın Topçu ile birlikte Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı Mehmet Ali Alan ile birlikte çok sayıda Kırşehirli katıldı.Açılışa katılan Kırşehirliler ''Biter Kırşehir'in gülleri biter '' türküsü eşliğinde tüm hünerlerini sergiledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.