Kazandığımız Deneyim ve Sermayeyi Kırşehir'e Aktaracağız

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2019 - 09:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kazandığımız Deneyim ve Sermayeyi Kırşehir'e Aktaracağız

Kırşehirli kardeş İş adamları Azerbaycan'ın en önemli otellerinden olan Ariva Otelin işletmesini aldı. Kırşehir'de Temizlik alanında faaliyet gösteren Tuğra Temizlik'in sahipleri Ali Bahadır ve İbrahim Bahadır otel sektörüne adım attı. Bakü'nün en önemli otellerinden olan Ariva Otel'i satın alan Ali ve İbrahim Bahadır Azerbaycan'da kendilerinden söz ettirecekler. Diğer ülkelerden çok sayıda ziyaretçinin akınına uğrayan Ariva Otel ülkenin en önemli otelleri arasında yer alıyor. Burada kazandıkları deneyimi ve sermayeyi Kırşehir'de değerlendireceklerini belirten Ali Bahadır , Azerbaycan'ın önemli bir pazar haline geldiğini açıkladı. Bahadır , ''Azerbaycan çok önemli bir ticaret merkezi haline geldi.Bakü'ye çok sayıda insan akın ediyor.Burada kazanacağımız deneyim ve sermayeyi ileri de önemli bir sağlık termal turizm merkezi haline gelecek olan Kırşehir'e aktaracağız.Tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi işletmemize bekliyoruz'' ifadelerine yer verdi.

Kırşehirli kardeş İş adamları Azerbaycan'ın en önemli otellerinden olan Ariva Otelin işletmesini aldı.

Kırşehir'de Temizlik alanında faaliyet gösteren Tuğra Temizlik'in sahipleri Ali Bahadır ve İbrahim Bahadır otel sektörüne adım attı.

Bakü'nün en önemli otellerinden olan Ariva Otel'i satın alan Ali ve İbrahim Bahadır Azerbaycan'da kendilerinden söz ettirecekler.

Diğer ülkelerden çok sayıda ziyaretçinin akınına uğrayan Ariva Otel ülkenin en önemli otelleri arasında yer alıyor.

Burada kazandıkları deneyimi ve sermayeyi Kırşehir'de değerlendireceklerini belirten Ali Bahadır , Azerbaycan'ın önemli bir pazar haline geldiğini açıkladı.

Bahadır , ''Azerbaycan çok önemli bir ticaret merkezi haline geldi.Bakü'ye çok sayıda insan akın ediyor.Burada kazanacağımız deneyim ve sermayeyi ileri de önemli bir sağlık termal turizm merkezi haline gelecek olan Kırşehir'e aktaracağız.Tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi işletmemize bekliyoruz'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.