Kazada Ağır Yaralanmıştı Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

YAŞAM 14.08.2024 - 02:35, Güncelleme: 17.08.2024 - 12:27
 

Kazada Ağır Yaralanmıştı Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Kırşehir'de meydana gelen kazada ağır yaralanan Bayram Şahin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.69 yaşındaki Şahin, Akpınar'da defnedilecek.

13 Ağustos 2024 tarihi sabah saatlerinde Özbağ Beldesi çıkışında meydana gelen kazada 10 AFZ 092 plakalı araç takla atmış ve orta refüje devrilmişti.Kazada 69 yaşındaki Bayram Şahin ve kardeşi A.Ş. (66) ise ağır yaralı olarak hurdaya dönen araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çiftten Bayram Şahin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Ortaköy'de ikamet eden Şahin'in acı haberi yakınlarını yasa boğarken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Bayram Şahin’in cenazesi, 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü öğle namazına müteakip Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Akpınar ilçesinde defnedilecek. Kazada yaralanan A.Ş.’nin sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.
Kırşehir'de meydana gelen kazada ağır yaralanan Bayram Şahin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.69 yaşındaki Şahin, Akpınar'da defnedilecek.

13 Ağustos 2024 tarihi sabah saatlerinde Özbağ Beldesi çıkışında meydana gelen kazada 10 AFZ 092 plakalı araç takla atmış ve orta refüje devrilmişti.Kazada 69 yaşındaki Bayram Şahin ve kardeşi A.Ş. (66) ise ağır yaralı olarak hurdaya dönen araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırılmıştı.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çiftten Bayram Şahin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Ortaköy'de ikamet eden Şahin'in acı haberi yakınlarını yasa boğarken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bayram Şahin’in cenazesi, 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü öğle namazına müteakip Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Akpınar ilçesinde defnedilecek. Kazada yaralanan A.Ş.’nin sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.