Kayseri Labordent Diş Polikliniği Hizmete Açıldı

SAĞLIK 22.06.2021 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kayseri Labordent Diş Polikliniği Hizmete Açıldı

Kırşehir'de diş tedavi alanında fark yaratan Labordent , yoğun talep üzerine Kayseri'de yeni bir şube açtı.

    Kısa bir süre önce Kırşehir'de diş tedavisi alanında modern ve teknolojik donanımla birlikte uzman kadrosuyla önemli işlere imza atan ve Kırşehirlilerin beğenisini kazanan Labordent Diş Polikliniği yoğun talep üzerine Kayseri'de yeni şubesiyle hizmet vermeye başladı.   Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli   Kayseri-Melikgazi'de bulunan Alparslan Parkı'nda , kurumsal kimliği ile modern mimariyi bütünleştiren yeni binasında hizmet vermeye başlayan Labordent Diş Polikliniğinin açılışına ise birçok önemli isim katıldı.Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız'ın açılışını gerçekleştirdiği Labordent Diş Polikliniği bundan böyle ; uzman kadrosu yönetimindeki teknolojik ve modern yöntemlerle uygulamaya koyduğu diş tedavisi ve estetik uygulamaları ile Kayserililerin de büyük beğenisini kazanacak.      
Kırşehir'de diş tedavi alanında fark yaratan Labordent , yoğun talep üzerine Kayseri'de yeni bir şube açtı.

 

 

Kısa bir süre önce Kırşehir'de diş tedavisi alanında modern ve teknolojik donanımla birlikte uzman kadrosuyla önemli işlere imza atan ve Kırşehirlilerin beğenisini kazanan Labordent Diş Polikliniği yoğun talep üzerine Kayseri'de yeni şubesiyle hizmet vermeye başladı.

 

Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli

 

Kayseri-Melikgazi'de bulunan Alparslan Parkı'nda , kurumsal kimliği ile modern mimariyi bütünleştiren yeni binasında hizmet vermeye başlayan Labordent Diş Polikliniğinin açılışına ise birçok önemli isim katıldı.Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız'ın açılışını gerçekleştirdiği Labordent Diş Polikliniği bundan böyle ; uzman kadrosu yönetimindeki teknolojik ve modern yöntemlerle uygulamaya koyduğu diş tedavisi ve estetik uygulamaları ile Kayserililerin de büyük beğenisini kazanacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.