Kayseri İmplant'ta 1. Sınıf Kalite Labordent'de

SAĞLIK 04.09.2021 - 23:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kayseri İmplant'ta 1. Sınıf Kalite Labordent'de

Günümüzde implant tedavisi giderek yaygınlaşırken doğru ve yerinde implant tedavisinin de önemi giderek artıyor.Kayseri'de hizmet vermeye başlayan Labordent Diş Polikliniği dünya standartlarındaki teknolojik alt yapısı ve uzman kadrosuyla implant tedavisinde öne çıkıyor.

Uzmanlar diş kaybı yaşanmaması için gerekli tüm tedavi yöntemlerini uygulasa da bazen de diş çekimi kaçınılmaz hale geliyor.Diş kaybı durumunda ise çeşitli olumsuz durumlar yaşanabiliyor.Gerek çiğneme, gerek estetik gerekse çene sağlığı açısından kayıp dişin yerine yenisinin konması kaçınılmaz.İşte bunun için implant tedavisi biçilmez kaftan; hem çene erimesinin önüne geçmek için insan dokusuyla uyumlu şekilde bir kök yapısına sahip hem de uzun ömürlü bir diş varlığına.Ancak implant tedavisinin doğru şekilde yapılması uzun ömürlü olması ve konforlu bir diş yapısı sunması açısından da çok önemli !   LABORDENT DİŞ POLİKLİNİĞİ'NDE 0 HATAYA YAKIN İMPLANT TEDAVİSİ Yakın zamanda Kayseri'de hizmet vermeye başlayan Labordent Diş Polikliniği gerek dünya standarlarındaki teknolojik alt yapısı gerek uzman kadrosu gerekse implant tedavisinde kullandığı malzeme kalitesi açısından implant tedavisinde ön plana çıkıyor.İmplant tedavisi için çenenin sağlam noktasının belirlenmesi büyük önem arz ediyor.Bu nedenle Labordent Diş Poliliniği 3 boyutlu Tomografi cihazı ile çenenin güçlü kısmını belirleyerek tedavinin başında büyük avantaj sağlıyor.Dünyanın en önemli implant markaları ile çalışan Labordent Diş Polikliniği'nde ömürlük ve konforlu implant tedavisi için sizler de başvurabilirsiniz... ADRES : Alpaslan, Bahar Cd. Yakamoz Apt D:NO:21/A, 38010 Melikgazi/Kayseri TELEFON :  0532 175 06 38
Günümüzde implant tedavisi giderek yaygınlaşırken doğru ve yerinde implant tedavisinin de önemi giderek artıyor.Kayseri'de hizmet vermeye başlayan Labordent Diş Polikliniği dünya standartlarındaki teknolojik alt yapısı ve uzman kadrosuyla implant tedavisinde öne çıkıyor.

Uzmanlar diş kaybı yaşanmaması için gerekli tüm tedavi yöntemlerini uygulasa da bazen de diş çekimi kaçınılmaz hale geliyor.Diş kaybı durumunda ise çeşitli olumsuz durumlar yaşanabiliyor.Gerek çiğneme, gerek estetik gerekse çene sağlığı açısından kayıp dişin yerine yenisinin konması kaçınılmaz.İşte bunun için implant tedavisi biçilmez kaftan; hem çene erimesinin önüne geçmek için insan dokusuyla uyumlu şekilde bir kök yapısına sahip hem de uzun ömürlü bir diş varlığına.Ancak implant tedavisinin doğru şekilde yapılması uzun ömürlü olması ve konforlu bir diş yapısı sunması açısından da çok önemli !

 

LABORDENT DİŞ POLİKLİNİĞİ'NDE 0 HATAYA YAKIN İMPLANT TEDAVİSİ

Yakın zamanda Kayseri'de hizmet vermeye başlayan Labordent Diş Polikliniği gerek dünya standarlarındaki teknolojik alt yapısı gerek uzman kadrosu gerekse implant tedavisinde kullandığı malzeme kalitesi açısından implant tedavisinde ön plana çıkıyor.İmplant tedavisi için çenenin sağlam noktasının belirlenmesi büyük önem arz ediyor.Bu nedenle Labordent Diş Poliliniği 3 boyutlu Tomografi cihazı ile çenenin güçlü kısmını belirleyerek tedavinin başında büyük avantaj sağlıyor.Dünyanın en önemli implant markaları ile çalışan Labordent Diş Polikliniği'nde ömürlük ve konforlu implant tedavisi için sizler de başvurabilirsiniz...

ADRES : Alpaslan, Bahar Cd. Yakamoz Apt D:NO:21/A, 38010 Melikgazi/Kayseri

TELEFON :  0532 175 06 38

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.