Kayseri'de 4.4 Büyüklüğünde Deprem

GÜNDEM 28.02.2023 - 18:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kayseri'de 4.4 Büyüklüğünde Deprem

Kayseri'de merkez üssü İncesu İlçesi olan 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Merkez üssü İncesu İlçesi olan Kayseri'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Yerin 7 kilometre altında meydana gelen deprem başta Kayseri olmak üzere çevre illerde de hissedildi.Saat 18:16'da meydana gelen deprem nedeniyle Kayseri'de vatandaşlar sokağa dökülürken sarsıntı Kırşehir'de de hissedildi.       Sarsıntı vatandaşlarda paniğe neden olurken, depremde şu ana kadar herhangi olumsuz bir durum yaşanmadığı bildirildi. 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM Merkez üssü Kayseri'nin İncesu İlçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.AFAD'dan alınan bilgiye göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem saat 20'de meydana geldi.Sarsıntı Kayseri ve çevre illerde de hissedildi.   KAYSERİ'DE 433 BİNA AĞIR HASARLI Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Kayseri Valiliği, kentte 433 ağır hasarlı yapı olduğunu duyurdu. Valilik açıklamasında, "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nce toplam 13 bin 840 başvurudan 4 bin 239 adet yapının hasar tespit çalışması yapılmış olup, 2 bin 151 hasarsız, bin 633 az hasarlı, 22 orta hasarlı ve 433 ağır hasarlı yapı tespit edildi. Kayseri genelinde ağır hasarlı 7 cami minaresi ilgili belediyeler tarafından yıktırıldı" ifadeleri kullanıldı.
Kayseri'de merkez üssü İncesu İlçesi olan 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Merkez üssü İncesu İlçesi olan Kayseri'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Yerin 7 kilometre altında meydana gelen deprem başta Kayseri olmak üzere çevre illerde de hissedildi.Saat 18:16'da meydana gelen deprem nedeniyle Kayseri'de vatandaşlar sokağa dökülürken sarsıntı Kırşehir'de de hissedildi.

 

 

 

Sarsıntı vatandaşlarda paniğe neden olurken, depremde şu ana kadar herhangi olumsuz bir durum yaşanmadığı bildirildi.

4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Merkez üssü Kayseri'nin İncesu İlçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.AFAD'dan alınan bilgiye göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem saat 20'de meydana geldi.Sarsıntı Kayseri ve çevre illerde de hissedildi.

 

KAYSERİ'DE 433 BİNA AĞIR HASARLI

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Kayseri Valiliği, kentte 433 ağır hasarlı yapı olduğunu duyurdu. Valilik açıklamasında, "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nce toplam 13 bin 840 başvurudan 4 bin 239 adet yapının hasar tespit çalışması yapılmış olup, 2 bin 151 hasarsız, bin 633 az hasarlı, 22 orta hasarlı ve 433 ağır hasarlı yapı tespit edildi. Kayseri genelinde ağır hasarlı 7 cami minaresi ilgili belediyeler tarafından yıktırıldı" ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.