Kayseri Beyaz Diş Dolgusu'nda Labordent Diş Polikliniği Öne Çıkıyor

SAĞLIK 04.09.2021 - 23:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kayseri Beyaz Diş Dolgusu'nda Labordent Diş Polikliniği Öne Çıkıyor

Halk arasında beyaz dolgu olarak bilinen kompozit dolgu hem estetik hem de kullanım açısından en çok tercih edilen dolgu haline geldi.Beyaz Diş Dolgusunda ise Labordent Diş Polikliniği 1. sınıf tedavisiyle öne çıkıyor.

Beyaz diş dolgusu hamur kıvamında dişe yerleştirildikten sonra halojen ya da led ışık kaynağı ile sert kıvama getirilirler. Dişe kimyasal olarak bağlanırlar. İyi yapılmış bir kompozit dolgunun varlığını ayırt etmek zordur.Gelişen teknoloji ile birlikte kullandığımız kompozit dolguların içeriği sağlamlaştırılmıştır. Çürük temizlendikten sonra geriye kalan diş dokusuna kimyasal olarak bağlanarak dişin kırılmalara karşı daha dayanıklı olmasını sağlar.Seçilen malzemeye, uygulama hassasiyetine, hastanın ağız hijyenine ve beslenme alışkanlıklarına göre değişkenlik gösterir, genellikle 10-15 yıl bazen daha fazla ağızda kalabilmektedir.   1. SINIF BEYAZ DİŞ DOLGUSUNDA LABORDENT DİŞ POLİKLİNİĞİ Beyaz Diş Dolgusunun uzun ömürlü olması ve sağlıklı bir şekilde kullanımı açısından tedavi aşaması ve kullanılan malzeme büyük önem arz ediyor.Dayanıksız ve eksik malzeme diş dolgusunun ömürünü de kısaltıyor.Labordent Diş Polikliniği, kompozit diş dolgusu tedavisinde uzman kadro ile birlikte 1. sınıf dolgu malzemesi kullanarak diş dolgusunun hem uzun ömürlü olmasını hem de insanların rahat bir şekilde doğal dişe en yakın görüntü ve konforda dişlere kavuşmasını sağlıyor.Kayseri'de 1. sınıf  beyaz diş dolgusu yaptırmak için sizler de Labordent Diş Polikliniği'ne başvurabilirsiniz. ADRES : Alpaslan, Bahar Cd. Yakamoz Apt D:NO:21/A, 38010 Melikgazi/Kayseri TELEFON :  0532 175 06 38
Halk arasında beyaz dolgu olarak bilinen kompozit dolgu hem estetik hem de kullanım açısından en çok tercih edilen dolgu haline geldi.Beyaz Diş Dolgusunda ise Labordent Diş Polikliniği 1. sınıf tedavisiyle öne çıkıyor.

Beyaz diş dolgusu hamur kıvamında dişe yerleştirildikten sonra halojen ya da led ışık kaynağı ile sert kıvama getirilirler. Dişe kimyasal olarak bağlanırlar. İyi yapılmış bir kompozit dolgunun varlığını ayırt etmek zordur.Gelişen teknoloji ile birlikte kullandığımız kompozit dolguların içeriği sağlamlaştırılmıştır. Çürük temizlendikten sonra geriye kalan diş dokusuna kimyasal olarak bağlanarak dişin kırılmalara karşı daha dayanıklı olmasını sağlar.Seçilen malzemeye, uygulama hassasiyetine, hastanın ağız hijyenine ve beslenme alışkanlıklarına göre değişkenlik gösterir, genellikle 10-15 yıl bazen daha fazla ağızda kalabilmektedir.

 

1. SINIF BEYAZ DİŞ DOLGUSUNDA LABORDENT DİŞ POLİKLİNİĞİ

Beyaz Diş Dolgusunun uzun ömürlü olması ve sağlıklı bir şekilde kullanımı açısından tedavi aşaması ve kullanılan malzeme büyük önem arz ediyor.Dayanıksız ve eksik malzeme diş dolgusunun ömürünü de kısaltıyor.Labordent Diş Polikliniği, kompozit diş dolgusu tedavisinde uzman kadro ile birlikte 1. sınıf dolgu malzemesi kullanarak diş dolgusunun hem uzun ömürlü olmasını hem de insanların rahat bir şekilde doğal dişe en yakın görüntü ve konforda dişlere kavuşmasını sağlıyor.Kayseri'de 1. sınıf  beyaz diş dolgusu yaptırmak için sizler de Labordent Diş Polikliniği'ne başvurabilirsiniz.

ADRES : Alpaslan, Bahar Cd. Yakamoz Apt D:NO:21/A, 38010 Melikgazi/Kayseri

TELEFON :  0532 175 06 38

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.