Kayıp Gençten Acı Haber Geldi

ASAYİŞ 04.07.2021 - 22:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kayıp Gençten Acı Haber Geldi

Gezintiye çıkıyorum diye evden ayrılan ve haber alınamayan gencin cansız bedenine ulaşıldı.

Kırşehir merkez Bağbaşı TOKİ'de ikamet eden 17 yaşındaki Hasan Kırlı 2 Temmuz Cuma günü akşam 19:00 sularında parkta gezeceğini belirterek evden ayrıldı.Telefonu tamirde olduğu için iletişim kurulamayan Kırlı için kayıp ihbarında bulunuldu.Arama çalışmaları devam ederken Bağbaşı Mahallesinde bulunan ve yapımı devam eden yurt binasının merdiven boşluğunda Hasan Kırcı ölü olarak bulundu. Düştüğü düşünülen talihsiz gencin cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.Acı haber sonrası Kırcı ailesi yasa boğuldu.     Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınların ise baş sağlığı dileriz.
Gezintiye çıkıyorum diye evden ayrılan ve haber alınamayan gencin cansız bedenine ulaşıldı.

Kırşehir merkez Bağbaşı TOKİ'de ikamet eden 17 yaşındaki Hasan Kırlı 2 Temmuz Cuma günü akşam 19:00 sularında parkta gezeceğini belirterek evden ayrıldı.Telefonu tamirde olduğu için iletişim kurulamayan Kırlı için kayıp ihbarında bulunuldu.Arama çalışmaları devam ederken Bağbaşı Mahallesinde bulunan ve yapımı devam eden yurt binasının merdiven boşluğunda Hasan Kırcı ölü olarak bulundu. Düştüğü düşünülen talihsiz gencin cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.Acı haber sonrası Kırcı ailesi yasa boğuldu.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınların ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.