Kayıp Fatih'in Cesedi Hirfanlı'da Bulundu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2017 - 14:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kayıp Fatih'in Cesedi Hirfanlı'da Bulundu

Aksaray’da 6 gündür kayıp olan gurbetçinin cesedi Hirfanlı Barajı’nda bulundu. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1,5 ay kadar önce Avustralya’dan  Ağaçören ilçesindeki evine gelen ve cumartesi günü aracıyla evinden çıkan Fatih Yılmaz'dan (27) bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine kendisine ulaşamayan yakınları ilk etapta bölgede aramalar yaptı. Bir sonuca ulaşamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekiplerine, Sarıyahşi ilçesi Kırşehir yolu üzerinde terk edilmiş bir araç ihbarı geldi. Bölgeye giden jandarma aracın kayıp olarak aranan Fatih Yılmaz’a ait olduğunu tespit etti. Bunun üzerine Hirfanlı Barajı bölgesinde aramalara devam eden jandarma ekipleri Acil Afet Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine de haber verdi. 6 kişilik ekiple baraj bölgesine gelen AFAD ekipleri, aracın bulunduğu bölgede dalış yaparak arama çalışması yaptı. Balıkçıların da katıldığı arama çalışmalarında AFAD ekipleri helikopter kamera ile yer aldı. Aramalar neticesinde Fatih Yılmaz’ın cansız bedeni dün barajda bulundu. Ankara’nın Evren ilçesi yakınlarında bulunan ceset AFAD ekiplerince sudan çıkartıldıktan sonra otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aksaray’da 6 gündür kayıp olan gurbetçinin cesedi Hirfanlı Barajı’nda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1,5 ay kadar önce Avustralya’dan  Ağaçören ilçesindeki evine gelen ve cumartesi günü aracıyla evinden çıkan Fatih Yılmaz'dan (27) bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine kendisine ulaşamayan yakınları ilk etapta bölgede aramalar yaptı. Bir sonuca ulaşamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekiplerine, Sarıyahşi ilçesi Kırşehir yolu üzerinde terk edilmiş bir araç ihbarı geldi. Bölgeye giden jandarma aracın kayıp olarak aranan Fatih Yılmaz’a ait olduğunu tespit etti. Bunun üzerine Hirfanlı Barajı bölgesinde aramalara devam eden jandarma ekipleri Acil Afet Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine de haber verdi. 6 kişilik ekiple baraj bölgesine gelen AFAD ekipleri, aracın bulunduğu bölgede dalış yaparak arama çalışması yaptı. Balıkçıların da katıldığı arama çalışmalarında AFAD ekipleri helikopter kamera ile yer aldı. Aramalar neticesinde Fatih Yılmaz’ın cansız bedeni dün barajda bulundu. Ankara’nın Evren ilçesi yakınlarında bulunan ceset AFAD ekiplerince sudan çıkartıldıktan sonra otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.