Kayıp Dilek Kalaycı Bulundu

ASAYİŞ 23.12.2020 - 20:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kayıp Dilek Kalaycı Bulundu

6 gündür kendisinden haber alınamayan Dilek Kalaycı sonunda bulundu.Genç kadının başka bir kadın tarafından İstanbul'a götürüldüğü öğrenildi.

Mucur'da yaşayan eli 17 yaşındaki Dilek Kalaycı 6 gün önce Petlas'ta çalışan eşini işe uğurladıktan sonra sırra kadem basmıştı.Saat 8:00 sularında evinden bir çanta ve poşetle ayrılan Dilek'ten o günden sonra haber alınamamıştı.Baba Duran Koca ise kızlarının eşiyle herhangi bir problemi olmadığını , birgün önce akraba ziyaretine gittiklerini ve herhangi bir sıkıntı da yaşamadıklarını belirterek kızının başına birşey gelmesinden çok korktuğunu ve bir an önce bulunmasını istediklerini belirtmişti.   ''BABA UYANIK DAVRANDI VE KIZINI BULDU''   Kızlarının telefonundan sinyal alamadıklarını belirten aile dün akşam saatlerinde Dilek'e ulaştı ve görüntülü görüşme gerçekleştirildi.   Baba Duran Koca görüntülü Görüşme Sırasında Hülya Sönmez'e ait olduğu iddia edilen Görüntüyü Çekerek Durumu Polise Bildirdi   Görüşme sırasında Dilek telefonu çevirince orta yaşlı bir kadın gören baba hemen telefon ekranının resmini çekti ve durumu polise bildirdi.Telefon kayıtlarını inceleyen polis ise Dilek'in sık görüşme yaptığı Hülya Sönmez isimli bir kadına ulaştı ve İstanbul'da olduklarını öğrendi.Adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri kadını gözaltına alırken 17 yaşındaki Dilek Kalaycı da sığınma evine teslim edildi.Gözaltına alınan Hülya Sönmez  polisteki sorgusunun ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilecek.
6 gündür kendisinden haber alınamayan Dilek Kalaycı sonunda bulundu.Genç kadının başka bir kadın tarafından İstanbul'a götürüldüğü öğrenildi.

Mucur'da yaşayan eli 17 yaşındaki Dilek Kalaycı 6 gün önce Petlas'ta çalışan eşini işe uğurladıktan sonra sırra kadem basmıştı.Saat 8:00 sularında evinden bir çanta ve poşetle ayrılan Dilek'ten o günden sonra haber alınamamıştı.Baba Duran Koca ise kızlarının eşiyle herhangi bir problemi olmadığını , birgün önce akraba ziyaretine gittiklerini ve herhangi bir sıkıntı da yaşamadıklarını belirterek kızının başına birşey gelmesinden çok korktuğunu ve bir an önce bulunmasını istediklerini belirtmişti.

 

''BABA UYANIK DAVRANDI VE KIZINI BULDU''

 

Kızlarının telefonundan sinyal alamadıklarını belirten aile dün akşam saatlerinde Dilek'e ulaştı ve görüntülü görüşme gerçekleştirildi.

 

Baba Duran Koca görüntülü Görüşme Sırasında Hülya Sönmez'e ait olduğu iddia edilen Görüntüyü Çekerek Durumu Polise Bildirdi

 

Görüşme sırasında Dilek telefonu çevirince orta yaşlı bir kadın gören baba hemen telefon ekranının resmini çekti ve durumu polise bildirdi.Telefon kayıtlarını inceleyen polis ise Dilek'in sık görüşme yaptığı Hülya Sönmez isimli bir kadına ulaştı ve İstanbul'da olduklarını öğrendi.Adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri kadını gözaltına alırken 17 yaşındaki Dilek Kalaycı da sığınma evine teslim edildi.Gözaltına alınan Hülya Sönmez  polisteki sorgusunun ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.