Kayganlaşan Yolda Feci Kaza, 4 Kişi Yaralandı

ASAYİŞ 08.12.2020 - 18:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kayganlaşan Yolda Feci Kaza, 4 Kişi Yaralandı

Kırşehir'den Kırıkkale'ye gitmekte olan otomobil kayganlaşan yolun da etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atıp devrildi.

Kaza,  Kırıkkale-Kırşehir kara yolunun 11. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağan yağmurun ardından kayganlaşan yolda Tayfun D.'nin kullandığı 40 AAP 846 plakalı Honda marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak ters devrildi.     İhbar üzerine 112 Acil Servis, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.Kazada yaralanan ve aynı aileden olduğu öğrenilen sürücü Tayfun D. ile yolculardan Zeynep, Bahattin ve Tokay D. ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların genel sağlık durumları iyi olduğu öğrenildi.
Kırşehir'den Kırıkkale'ye gitmekte olan otomobil kayganlaşan yolun da etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atıp devrildi.

Kaza,  Kırıkkale-Kırşehir kara yolunun 11. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağan yağmurun ardından kayganlaşan yolda Tayfun D.'nin kullandığı 40 AAP 846 plakalı Honda marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak ters devrildi.

 

 

İhbar üzerine 112 Acil Servis, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.Kazada yaralanan ve aynı aileden olduğu öğrenilen sürücü Tayfun D. ile yolculardan Zeynep, Bahattin ve Tokay D. ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların genel sağlık durumları iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.