Kavurucu Sıcaklar Geliyor

YAŞAM 12.05.2020 - 19:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kavurucu Sıcaklar Geliyor

Meteorolojiden yapılan değerlendirmede Kırşehir ve Bölgesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 6-10 derece üzerine çıkacağı bildirildi.

Türkiye genelinde bu hafta Kuzey Afrika üzerinden gelen sıcak hava akımları etkili olacak. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, hava sıcaklıklarının bu hafta hissedilir derecede artacağı belirtildi. Geçen hafta yaşanan serin ve yağışlı sistemin bölgeyi terk ettiği vurgulanan açıklamada, yüksek basınç sisteminin etkisiyle hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 6-10 derece üzerine çıkacağı kaydedildi. Açıklamada, Kırşehir ve bölgesinde hafta boyunca yağış beklenmediği ifade edildi.
Meteorolojiden yapılan değerlendirmede Kırşehir ve Bölgesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 6-10 derece üzerine çıkacağı bildirildi.

Türkiye genelinde bu hafta Kuzey Afrika üzerinden gelen sıcak hava akımları etkili olacak.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, hava sıcaklıklarının bu hafta hissedilir derecede artacağı belirtildi.

Geçen hafta yaşanan serin ve yağışlı sistemin bölgeyi terk ettiği vurgulanan açıklamada, yüksek basınç sisteminin etkisiyle hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 6-10 derece üzerine çıkacağı kaydedildi.

Açıklamada, Kırşehir ve bölgesinde hafta boyunca yağış beklenmediği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.