Kavgaya Dönüşen Tartışmada Kan Döküldü

ASAYİŞ 21.12.2020 - 18:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kavgaya Dönüşen Tartışmada Kan Döküldü

Kırşehir'de çıkan kavgada tabanca ile vurulan 1 kişi ağır yaralandı.

Olay Kaman ilçesi savcılı durağı mevkiinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple, çarşı içinde çıkan tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü. G.G. yanında bulundurduğu silah ile M.Ş.’ye ateş ederek yaraladı.     Ağır Yaralanan M.Ş. Yoğun Bakımda Yaşam Mücadelesi Veriyor İhbarla çarşıya gelen sağlık görevlileri, yaralıyı ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan yaralı M.Ş. İlk müdahalesinin ardından Kırşehir Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı
Kırşehir'de çıkan kavgada tabanca ile vurulan 1 kişi ağır yaralandı.

Olay Kaman ilçesi savcılı durağı mevkiinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple, çarşı içinde çıkan tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü. G.G. yanında bulundurduğu silah ile M.Ş.’ye ateş ederek yaraladı.

 

 

Ağır Yaralanan M.Ş. Yoğun Bakımda Yaşam Mücadelesi Veriyor


İhbarla çarşıya gelen sağlık görevlileri, yaralıyı ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan yaralı M.Ş. İlk müdahalesinin ardından Kırşehir Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.