Karşı Şeride Geçen Tır Dehşet Saçtı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2019 - 20:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Karşı Şeride Geçen Tır Dehşet Saçtı

Kırşehir'de bir tırın yol açtığı feci kazada 3 kişi feci şekilde can verdi , 3 kişi ise yaralandı. Kırşehir-Kırıkkale karayolu Şoförler Federasyonu mevkiinde 34 REN 18 plakalı tır karşı şeride geçince adeta dehşet saçtı.Önce içerisinde yabancı uyrukluların bulunduğu aracı altına alan tır daha sonra başka bir araca daha karşı yönden çarptı. Kazada yabancı plakalı araç içinde bulunan Irak uyruklu Fadhel Salman Hassan (43) ve kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi daha hayatını kaybetti.Hayatını kaybedenlerin vücutlarının tanınmaz hale geldiği gözlendi.Tırın çarptığı diğer araçtaki Zeliha Gül, Mustafa gül, Halil Gül ise tedavi edilmek üzere Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kırşehir'de bir tırın yol açtığı feci kazada 3 kişi feci şekilde can verdi , 3 kişi ise yaralandı.

Kırşehir-Kırıkkale karayolu Şoförler Federasyonu mevkiinde 34 REN 18 plakalı tır karşı şeride geçince adeta dehşet saçtı.Önce içerisinde yabancı uyrukluların bulunduğu aracı altına alan tır daha sonra başka bir araca daha karşı yönden çarptı.

Kazada yabancı plakalı araç içinde bulunan Irak uyruklu Fadhel Salman Hassan (43) ve kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi daha hayatını kaybetti.Hayatını kaybedenlerin vücutlarının tanınmaz hale geldiği gözlendi.Tırın çarptığı diğer araçtaki Zeliha Gül, Mustafa gül, Halil Gül ise tedavi edilmek üzere Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.