Kargo Rezaletleri

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2019 - 11:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kargo Rezaletleri

Son dönemde vatandaş kargo şirketlerinden oldukça şikayetçi.Şikayetin gerekçesi ise teslimatı yapılmayan kargoların iade edilmesi ve kargo çalışanlarının ''geldik evde yoktunuz'' yalanı ! KARGO ŞİRKETLERİ SINIFTA KALDI Özellikle son yıllarda internet üzerinden alışverişin yaygınlaşması ile birlikte kargoların sorumluluğu daha da arttı.Ancak kargo şirketleri iş yoğunlukları artmasına rağmen yatırım ve istihdam anlamında yerinde sayıyor.Hal böyle olunca kargo teslimatlarında büyük problemler ortaya çıkıyor.Bunlardan birisi de teslimat yapmadan gelen ürünleri iade etmek. TESLİMATI YAPAMADIK İADE ETTİK Birçok vatandaş kargosunu sorgulamak için firmayı aradığında büyük bir şok ile karşılaşıyor.Kargo yetkilisi iş yoğunlukları nedeniyle kargoyu teslim edemediklerini ve iade ettiklerini bildirirken vatandaşlar ise kendilerine bilgi verilmediğini ve bunun kendi suçları olmadığını söyleyerek kargo firması ile ilgili çok sayıda şikayette bulunuyor. Bazı kargo şirketleri ise gelen teslimatları vatandaşlara teslim etmeden geldik evde yoktunuz bahanesiyle  yada haber vermeden geri gönderiyor.Vatandaşların birçoğu evde olduklarını ancak kargo çalışanlarının belirtilen saatte teslimata gelmediklerini bildiriyor. Teslim edilen hasar görmüş ve kaybolmuş paketler ile ilgili şikayetler de bir hayli fazla.

Son dönemde vatandaş kargo şirketlerinden oldukça şikayetçi.Şikayetin gerekçesi ise teslimatı yapılmayan kargoların iade edilmesi ve kargo çalışanlarının ''geldik evde yoktunuz'' yalanı !

KARGO ŞİRKETLERİ SINIFTA KALDI

Özellikle son yıllarda internet üzerinden alışverişin yaygınlaşması ile birlikte kargoların sorumluluğu daha da arttı.Ancak kargo şirketleri iş yoğunlukları artmasına rağmen yatırım ve istihdam anlamında yerinde sayıyor.Hal böyle olunca kargo teslimatlarında büyük problemler ortaya çıkıyor.Bunlardan birisi de teslimat yapmadan gelen ürünleri iade etmek.

TESLİMATI YAPAMADIK İADE ETTİK

Birçok vatandaş kargosunu sorgulamak için firmayı aradığında büyük bir şok ile karşılaşıyor.Kargo yetkilisi iş yoğunlukları nedeniyle kargoyu teslim edemediklerini ve iade ettiklerini bildirirken vatandaşlar ise kendilerine bilgi verilmediğini ve bunun kendi suçları olmadığını söyleyerek kargo firması ile ilgili çok sayıda şikayette bulunuyor.

Bazı kargo şirketleri ise gelen teslimatları vatandaşlara teslim etmeden geldik evde yoktunuz bahanesiyle  yada haber vermeden geri gönderiyor.Vatandaşların birçoğu evde olduklarını ancak kargo çalışanlarının belirtilen saatte teslimata gelmediklerini bildiriyor. Teslim edilen hasar görmüş ve kaybolmuş paketler ile ilgili şikayetler de bir hayli fazla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.